Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå Tilbage Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå
Bestseller

Vandrerygsæk / Rejserygsæk 60L Mørkeblå

299,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle rygsække, klik her.

Vandrerygsæk 60L.

Allround vandrerygsæk der kan bruges til der også kan bruges til camping, sportstaske og hverdagsrygsæk.

Rygsækken giver mulighed for, at den kan åbnes fra fronten. Det giver mulighed for at pakke tasken, som man pakker en kuffert, så du får nemt tilgang til dit tøj, mens du har begge arme fri under rejsen, da det er en rygsæk.

Vandreeygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.

Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

3 lags air funktion med et mellemlag af mesh-skum
Skum i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er åndbar mesh-skum, der er brugt til rygsække i mellemklasse kvalitet, da det har gode egenskaber. Det suger ikke vand, og giver en god blød air funktion.

Hvis du skal bruge din rygsæk til længere ture, så anbefaler vi en af vores rygsække med EVA-Skum, der nok er det bedst opnåelige i dag, og med forstærkede syninger udsatte steder.
Vælg altid en rygsæk med Mesh-skum eller EVA-skum da det er vigtigt, at skummen i din rygsæk er i ordentlig kvalitet og holder lang tid, så det ikke bliver fladt og mister den bløde komfort og air funktionen.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Vandrerygsæk.
Kapacitet: 60 liter.
Vægt: 1280 gram.
Passer til personhøjde 160 – 195 cm.
Materiale ridse resistent og vandtæt nylon.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop Nylon 420D.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Transporttaske til rygsæk / Cargobag.
Hvis du skal have din rygsæk med ud at flyve, med i bussen eller anden form for transport, hvor rygsækken bliver stablet med andre rygsække, skal den i en beskyttelsespose/taske. Rygsække kan gå i stykker ved at blive trukket i stropperne, når de er pakket i lag med andre rygsække og tasker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseVandrerygsæk / Rejserygsæk 60L Mørkeblå
Action__
Path/vandrerygsaek-rejserygsaek-55-5-60l-morkebla.html
Original Path/vandrerygsaek-rejserygsaek-55-5-60l-morkebla.html