Vandrerygsæk / Rejserygsæk 60L Mørkeblå Tilbage Vandrerygsæk / Rejserygsæk 60L Mørkeblå
Bestseller

Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå

299,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle rygsække, klik her.

Vandrerygsæk 40L.

Allround vandrerygsæk der kan bruges til der også kan bruges til camping, sportstaske og hverdagsrygsæk.

Her kan du vælge de rygsække, der passer til dit behov, da rygsækken fås i 3 størrelser 40L. 60L. og 85L.

Rygsækken giver mulighed for, at den kan åbnes fra fronten. Det giver mulighed for at pakke tasken, som man pakker en kuffert, så du får nemt tilgang til dit tøj, mens du har begge arme fri under rejsen, da det er en rygsæk.

Vandreeygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.

Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

3 lags air funktion med et mellemlag af EVA-skum
Skummen i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er en god tyk åndbar EVA-Skum, der har rigtig gode egenskaber. Det suger ikke vand, og det holder form, da det springer tilbage til sin originale form efter tryk. Det er temperatur bestandigt, så det bliver ikke hårdt i frostvejr eller blødt om sommeren, det har altid den samme konsistens og er også bestandig over for UV stråling. EVA-skum er blødere end alm. PE-skum og er ikke lukkede celler, men derimod åbne celler, så det giver en rigtig god air funktion.
EVA Skum er det bedst opnåelige skum til en rygsæk, da det fordeler trykket rigtig godt over hele bærefladen. Det bruges normalt kun i meget dyre rygsække.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Vandrerygsæk.
Kapacitet: 40 liter.
Dimensioner: H 53 x B 33  x D 16 cm.
Vægt: 760 gram.
Passer til personhøjde 155 – 195 cm.
Skum skulder, ryg og hofstebælte er EVA-skum med 3 lags air funktion.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Forstærkede syninger udsatte steder.
Hoftebælte med lændestøtte.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores rygsække er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Transporttaske til rygsæk / Cargobag.
Hvis du skal have din rygsæk med ud at flyve, med i bussen eller anden form for transport, hvor rygsækken bliver stablet med andre rygsække, skal den i en beskyttelsespose/taske. Rygsække kan gå i stykker ved at blive trukket i stropperne, når de er pakket i lag med andre rygsække og tasker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseVandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå
Action__
Path/vandrerygsaek-40l-morkebla.html
Original Path/vandrerygsaek-40l-morkebla.html