Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå Tilbage Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Mørkeblå

Vandrerygsæk / Rejserygsæk 40L Lyseblå

Pris 349,00 kr Vejl. Pris 495,00 kr

Lagerstatus: På lager.

SaleBestseller

Vandrerygsæk 40L.

 

Allround vandrerygsæk der kan bruges til der også kan bruges til camping, sportstaske og hverdagsrygsæk.

 

Her kan du vælge de rygsække, der passer til dit behov, da rygsækken fås i 3 størrelser 40L. 60L. og 85L.

 

Rygsækken giver mulighed for, at den kan åbnes fra fronten. Det giver mulighed for at pakke tasken, som man pakker en kuffert, så du får nemt tilgang til dit tøj, mens du har begge arme fri under rejsen, da det er en rygsæk.

 

Vandreeygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.

 

Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

 

3 lags air funktion med et mellemlag af EVA-skum
Skummen i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er en god tyk åndbar EVA-Skum, der har rigtig gode egenskaber. Det suger ikke vand, og det holder form, da det springer tilbage til sin originale form efter tryk. Det er temperatur bestandigt, så det bliver ikke hårdt i frostvejr eller blødt om sommeren, det har altid den samme konsistens og er også bestandig over for UV stråling. EVA-skum er blødere end alm. PE-skum og er ikke lukkede celler, men derimod åbne celler, så det giver en rigtig god air funktion.
EVA Skum er det bedst opnåelige skum til en rygsæk, da det fordeler trykket rigtig godt over hele bærefladen. Det bruges normalt kun i meget dyre rygsække.

 

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

 

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

 

Vandrerygsæk.

Kapacitet: 40 liter.

Dimensioner: H 53 x B 33  x D 16 cm.

Vægt: 760 gram.

Passer til personhøjde 155 – 195 cm.

Skum skulder, ryg og hofstebælte er EVA-skum med 3 lags air funktion. 

Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.

Forstærkede syninger udsatte steder.

Hoftebælte med lændestøtte.

Handlingcatalog_product_view
Sti/catalog/product/view/id/3832
Original Path/vandrerygsaek-40l-lysebla.html