PAGAJER

Splint pagajer i carbon er toppen af pagajer.
Det er en meget stiv og let pagaj, der giver en optimal kraftoverførsel, så du får maximalt fremdrift af den energi du bruger på hvert åretag.

Filtrer
Pris

Direkte salg til privatkunder fra egen import så kvaliteten på carbonpagajer er sammenlignelig med carbon pagajer til en langt højere pris.


Kajak Import vi designer og importer selv alle vores carbon / kulfiber pagajer til kajak direkte fra produktionen og sælger dem videre til kunden uden mellemmand, Det gør, at vi kan sælge nogen af verdens bedste carbon pagaj til en meget billig pris.
Splint carbon pagajer er i meget høj kvalitet, Der bliver kun brugt de bedste materialer for at opnå en høj stivhed og en meget lav vægt. Alle samlinger bliver lavet i meget høj kvalitet med en utrolig flot finish.
Køb kvalitets carbon pagajer billigt her!, Hos Kajak Import fører vi et bredt sortiment af kulfiber pagajer i topkvalitet. Se udvalget og de gode tilbud online.


Valg af kajak pagaj Generelt.
En kajakpagaj har forskellige længder og forskelligt areal på bladene. Arealet kan fordele sig forskelligt, alt efter om det er korte eller brede blade, eller lange og smalle blade. Generelt kan man sige, at jo større effekt og respons man ønsker at få i sit rotag, jo større areal og bredde skal pagajbladet have, mens tendensen går i den modsatte retning, hvis man skal ro over lange distancer. Pagajerne er opdelt i fire hovedkategorier for at tydeliggøre forskellene i design og funktion. Der er også pagajer som er et kompromis mellem de forskellige modeller. Pagajer kan også fåes med bøjet skaft, der er designet sådan, at dine håndled vil være mest mulig i neutral stilling når du ror. For mere sikkerhed husk en pagajline


Skivet/uskivet pagaj til salg
Skivet eller uskivet pagaj er et udtryk for, hvor meget bladene er vinklet i forhold til hinanden. Ved 0⁰ ligger bladene over for hinanden. Ved en skivning på 65⁰, er det ene blad vinklet 65⁰ i forhold til det andet. Der findes både højre og venstre skivning, alt efter om man er højre- eller venstrehåndet.

Action__
Path/udstyr/pagajer-carbon.html
Original Path/udstyr/pagajer-carbon.html