Kajakvogn

Splint kajakvogne Dansk design, trolley i rustfri stål.

Kajakvogne / Trolley, kan bruges uden strop og monteres på kajakken på få sek.

Kajak trolley


Direkte salg til privatkunder fra egen produktion, så kvaliteten på kajakvogne er sammenlignelig med kajakvogne til en langt højere pris.


Splint Kajakvogne/kajak trolley dansk design i højeste kvalitet. Kajakvognene er lavet i rustfri stål 316 den bedst opnåelige kvalitet. Det simple og elegante design gør den meget nem at bruge. Splint kajakvognen monteres på kajakken på få sekunder uden brug af strop, så du kommer afsted med kajakken uden stroppen bliver løs og kajakvognen klapper sammen. Splint kajakvognen/kajak trolley klarer selv kørsel på vanskelige ujævne forhold uden problemer. Splint kajakvogne fås i flere modeller, også der kan foldes og komme ned i kajakken. Splint Kajak Design har EU patent på Splint kajakvogne.


Splint kajakvogne passer til havkajakker turkajakker og sit on top.  Man placerer kajakken mit i kajakvognen/trolley uden stropper og så skubber man kajakvognen/trolley. Den placeres bedst, hvis den ligger med den øverste tværgående stang lige hen over lugen og har kontakt med siden af kajakken. På sit- in kajakker og sit on top kajakker kan kajakvognen/trolley skubbes ind så den har kontakt med hele kajakken.


Vi har altid Splint kajakvogne / kajak trolley på lager til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Splint kajakvogne/trolley er lavet i rustfri stål 316 med punkterfri PU-hjul. Du får en kajakvogn der holder i rigtig mange år uden problemer. Se på vores hjemmeside hvad for en kajakvogn/trolley der passer til dit behov og din kajak.


Med en Splint kajakvogn/trolley undgår du dårlige oplevelser med kajakvogn/trolley der klapper sammen under kørsel, spændebånd der bliver løse, eller hjul der punkterer. Med en Splint kajakvogn/trolley for du en kajakvogn/trolley der altid virker, når du skal bruge den og klarer vanskeligt terræn.

Action__
Path/udstyr/kajakvogn.html
Original Path/udstyr/kajakvogn.html