Kajak Tilbehør

På siden finder du kajak tilbehør som f.eks. kajak ophæng/vægbeslag fra Splint, kajak svømmevest, kajak pumpe, pagajflyder osv.

Filtrer
 1. Sæde til kajakker.
  Bestseller
 2. Pagaj let alu.
  Bestseller
 3. Neopren handsker
  Bestseller
 4. Neopren sko høj
  Bestseller
 5. Neopren bukser korte
  Bestseller
 6. Neopren bukser lange
  Bestseller
 7. Neopren jakke
  Bestseller
 8. Anorak vandtæt
  Bestseller
 9. Hjul til kajakvogn
  Bestseller
25
50
100
250
500
1000

Vi anbefaler ved opstart med kajak. Sikkerhedspakke, neopren sko, cockpitovertræk hvis kajakken ligger ude, kajakvogn og en hat om sommeren.


Kajakudstyr og kajak tilbehør


Kajak import har branchens bedste og billigste priser på udstyr til kajak og kajak tilbehør. Vi giver dig gerne en god vejledning på dit køb af kajakudstyr. Der er mulighed for at se alt vores udstyr i vores showroom, du kan også vælge at handle på vores webshop. Vi kan altid tilbyde dig meget fordelagtige tilbud og priser på kajak udstyr og produkter i meget høj kvalitet. Vi tilbyder altid de bedste priser på kvalitetsprodukter som svømmeveste, pagajflydere, kajak pumper kajakvogne osv. Vi sælger alt havkajak udstyr direkte til kunden uden mellemmand, så vi har gode tilbud til billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.


 Med vores priser behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten, og det er da heller ikke en god ide, og slet ikke når det kommer til købet af en svømmevest. Vi forhandler kun de bedste varer med kvaliteten i top, for sikkerhedens skyld. På den måde kan du betragte os som en sparringspartner på dit køb, der kan sikre dig at du får mest muligt for dine penge, og et produkt der kan holde til det aktive friluftsliv. Det der er fælles for alle vores produkter, er at de kommer i en ensartet og høj kvalitet, så køber du igennem os, så går du aldrig galt i byen. Er du alligevel i tvivl om hvilket produkt, der bedst svarer til dine ønsker og behov, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på dit køb.


Splint kajak ophæng / vægbeslag til at sætte op på vægen på huset eller garagen eller andet praktisk sted. ophæng er i rustfri stål 316, der er det bedste rustfri stål, der kan fås. Det kan holde til alle vejrforhold. Kajakkerne ligger godt på ophæng i rustfri stål, der er monteret med gummibelægning. Der kan bruges spændebånd rundt om kajak vægbeslag / ophæng, hvis de ligger i et område, hvor vinden kan få fat i dem.


Splint kajak ophæng er nemme at montere med 2 x 4 skruer. Sørg for at der er et fast underlag at skrue kajakken fast på. Husk at montere dem så det passer til din kajak. Det er bedst, hvis kajakken ligger med bunden op, og kajak ophæng sidder med en afstand imellem dem, så det passer med kajakkens luger, så kajak ophæng bærer på kajakkens luger, det er det stærkeste sted på kajakken, og tåler bedst at have kontakt med kajak ophæng.


Vi kan anbefale dig Splint kajak ophæng i rustfri stål 316, da vi kan stå inde for den gode kvalitet og dens holdbarhed i alt slags vejr.  Du får en god og varig løsning til opbevaring af dine kajakker.

Action__
Path/udstyr.html
Original Path/udstyr.html