Din indkøbskurv er tom.

SURFSKI

Splint surfski, designet af svenske Björn Thomasson

Surfski kajak i to lags plast, der kan ikke opnås bedre plast kvalitet.

Man sidder på surfski kajak som på en sit-on-top kajak. Da den ikke har et cockpit. Surfskien styres ved hjælp af en finne, der sidder i bunden af kajakken, og man styrer roret med fodpedaler.

En surfski kajak er designet til at komme fra A til B så hurtigt som muligt og er velegnet til at surfe på bølgerne og den bruges mest på havet.

Sport og motion er en surfski yderes velegnet til der kan opnås høj fart med en høj puls, det gør også den er rigtig god til længere ture, da det er en hurtig kajak der nemt klare bølgerne på havet, på flad vand træner man fart og høj puls, i bølger trænes at udnytte bølgens energi og surfe på bølgerne.

elite-kajakroere der gerne vil ro kajak, men hvor surfing og opbygningen af færdigheder tiltaler ift. det flade vand og de mindre varierende vejrforhold. For begge parter er det det legende element indenfor surfski, der tiltaler flere og flere med en anden kajakbaggrund.

De fleste kan ro surfski uden at have prøvet at ro kajak før, det er en nem kajak at ro, og skulle man falde i vandet er det nemt at komme op i kajakken igen, da der ikke er et cockpit du skal ned i.