Dun sovepose sort sæson 3 mummy - CUIN 700+ (RDS-certifikat) Tilbage Dun sovepose sort sæson 3 mummy - CUIN 700+ (RDS-certifikat)
Bestseller

Sejl / trap 3m x 3m

399,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle telte, klik her.

Telt sejl/trap

Hvis du er til den ultimative naturoplevelse, så er dette lille praktiske telt sejl / tarp alt, hvad du skal bruge, når du vil overnatte i naturen.

Teltdugen kan spændes ud mellem to træer, eller du kan bruge medfølgende stænger, og det yder en god beskyttelse. Tarpen kan også anvendes som bivuak eller shelter.

Hvis din oppakning skal være så let som mulig, eller du ønsker at være helt tæt på naturen, så er en tarp det rigtige valg. Du sparer  på vægten i rygsækken og får samtidig et kraftigt halvtag, som beskytter mod regn.

Størrelsen 300 x 300 cm. på dette telt sejl / trap betyder, at du kan bruge det som et 1-persons telt, mens der uden problemer er plads til 3 personer.

En tarp er et stykke teltdug, som kan bruges til rigtig mange formål. F.eks. som ekstra bund under et telt eller ekstra sejl over et telt, men de fleste bruger den nok i forbindelse med, at de laver en bivuak.

Materialet er letvægts ripstop polyester med PU-coating og med forstærkninger ved strop hullerne. Den kan spændes op på rigtig mange måder.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseSejl / trap 3m x 3m
Action__
Path/sejl-trap.html
Original Path/sejl-trap.html