Rejsetaske - Sportstaske - duffel bag Sand 85L Tilbage Rejsetaske - Sportstaske - duffel bag Sand 85L
Bestseller

Sportstaske og rejsetaske 85L.

Stor sportstaske i meget slidstærkt materiale der også kan bruges til rejsetaske. Sportstaskens store volumen og de praktiske lommer gør den nem at bruge i sportshallen og på rejsen.

Tasken har gode håndtag med forstærkede syninger og en praktisk skulderstrop, der også er med forstærkede syninger. Det er en taske, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Sportstasken / rejsetasken har et stort hovedrum, der åbnes fra toppen af tasken, og så har den to rum i enderne og to rum i fronten. Det giver dig mulighed for at pakke til sport eller rejse på den optimale måde, så alt er nemt og overskueligt.

Tasken er lavet af kraftig polyester fiber med vandtæt gummi belægning inde i tasken. En Sports og rejsetaske i den bedst opnåelige kvalitet.

Taske 85L.
Dimensioner: H 33 x B 80 x D 31 cm.
Vægt: 940 gram.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Forstærkede syninger udsatte steder.

Vores taske er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge tasker og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseRejsetaske - Sportstaske - duffel bag camouflage 85L
Action__
Path/rejsetaske-sportstaske-duffel-bag-camouflage-100l.html
Original Path/rejsetaske-sportstaske-duffel-bag-camouflage-100l.html