Telte - Bivuak

Filtrer
Pris

Direkte salg til privatkunder fra egen import så kvaliteten på bivuak  telte, er sammenlignelig med bivuak og telte, til en langt højere pris.


Telte - Bivuak – Trap
Vi har bivuak telt og trap til de fleste formål om det er camping, spejderture, backpacker ture eller til en festival. Telte fås i dag i mange størrelser og udformninger. Der er tunneltelte, familietelte, vandretelte og festivaltelte. Alle de telte vi har er i høj kvalitet. Vi står selv for importen, så vi kan sælge dem direkte online til dig, som kunde uden brug af mellemmand. Det gør, at du som kunde kan få et bioark telt eller trap i høj kvalitet til en fornuftig pris. Se alle teltene på vores hjemmeside.


Når du skal vælge et telt til din tur, er det godt at få styr på, hvad  størrelse det skal være, og om telt eller trap nu passer til det antal personer, der skal bruge det og den plads man ønsker at have. Skal man evt. vælge et telt, hvor der er plads til en person mere end det skal bruges til, hvis man skal på længere ture, hvor der også skal være plads til oppakning.  Skal der evt. være fortelt til dit telt, hvor dit outdoor udstyr kan være, højden på teltet er også vigtig. Hvis du skal bruge teltet til ophold ud over at sove i det, er det godt, at der er siddehøjde i det. Skal du derimod kun bruge teltet til overnatning, kan du overveje et tunneltelt. Et tunneltelt er rigtig godt, hvis du skal have teltet på rygsækken, da det ikke fylder meget når det er pakket sammen. Den helt primitive løsning er et trap, der er et stykke stof, der har nogen fastgøringspunkter, så du kan lave et sejl eller et bivuak telt. En trap fylder også meget lidt, hvis du skal have den i rygsækken og ud på vandreturen.


Hvis du skal bruge et festivaltelt, er der flere billige løsninger på telte i god kvalitet. Husk at vælge et telt der er med ventilation, så det ikke bliver for indelukket evt. også med to udgange. Det fås også i de mindre telte i dag. Kvaliteten er også nødt til at være god, så teltet bliver stående og holder tæt, hvis der kommer et sommerregn skyld.


Husk liggeunderlag i en god kvalitet helst 14 mm tykkelse, så du bliver isoleret fra jorden, ellers fryser du og vågner ikke frisk næste dag. En bedre løsning er en luftmadras. Husk at det ikke skal være en af plast, det skal være i oppustelig stof. De nye vi har fået på lager er med indbygget pumpe, der ikke fylder meget, som nemt kan rulles sammen og komme på rygsækken, eller under armen til en festival.

Action__
Path/outdoor-tilbehor/telte-bivuak.html
Original Path/outdoor-tilbehor/telte-bivuak.html