Havkajak ABS - plast

Danmarks billigste kvalitets kajakker i ABS Termoplast.

Termoplast kajakken er meget let med en rigtig god stivhed i konstruktionen.

Filtrer
Pris

ABS Termoplast er en ny måde at lave plast kajakker på, det giver kajakken en flot blank overflade som glasfiber.
Direkte salg til privatkunder fra egen import, så kvaliteten på kajakkerne er sammenlignelig med kajakker til en langt højere pris.


Ny serie af ABS-Plast kajakker
Vores nye termoform ABS-kajakker kombinerer holdbarheden og stivheden i konstruktionen. En plastkajak med en meget lav vægt, som normalt kun findes i dyre glasfiber kajakker.


Priser på ABS termoplast kajakker
Vores nye ABS termoformede kajakker er op til 30 % lettere end almindelige kajakker af PE plast. Den er godt for dem, der ønsker en let kajak i plast til en fornuftig pris.
Stivheden i konstruktionen gør kajakkerne nemme at styre, og giver den et hurtigt og godt glid gennem vandet, hvor du nemt har kontrol over kajakken, da den reagerer hurtigt på dine bevægelser.


Fordelene ved ABS plast kajakker
Fordelen ved ABS frem for traditionel PE plast er den høje stivhed og den meget lave vægt  ABS termoplasten giver.


Hvorfor købe en ABS termoplast kajak
Hvis du vil have en hurtig let kajak til en fornuftig pris, er det et rigtig godt valg. Hvis du før har roet i en alm. PE plast kajak, vil du med en kajak i ABS plast opleve noget helt andet. Du vil få det meste af det du oplever i en glasfiber kajak.
Uanset om du er ny kajakroer eller har roet kajak i flere år, kan du få en god oplevelse i en ABS-kajak.


Køb af kajakker til billige priser
Ved køb af vores nye ABS termoplast får du en kajak med lav vægt til en billig pris.
Vores nye serie af meget lette ABS termoformede kajakker er i den bedst opnåelig kvalitet. Der er fitting på fra finske Kajaksport, som er noget af det bedste man kan få, så du får en kajak i høj kvalitet.
Kajak Import sælger ABS Termoplast kajakker ved direkte salg til privatkunder fra egen import og produktion. Vi har selv været inde over designet af vores nye serie af kajakker. Vi producerer kajakkerne i samarbejde med verdens største kajak producent, som vi har samarbejdet med i gennem flere årtier, så vi er sikre på, at du får en god ABS termoplast kajak til en god pris. Så køb din kajak ved Kajak Import.

Action__
Path/kajakker/kajak-abs-thermoplast.html
Original Path/kajakker/kajak-abs-thermoplast.html