HAVKAJAK - PLAST

Danmarks billigste kvalitets kajakker i 3 lags plast.

Vi sælger kun plast kajakker i den bedste kvalitet, i 3 lags sandwich konstruktion.

Filtrer
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direkte salg til privatkunder fra egen import, så kvaliteten på kajakkerne er sammenlignelig med kajakker til en langt højere pris.


Plastikkajak


Vi får produceret et stort lager af kajakker i plast uden for højsæsonen, da vi i denne periode kan få dem produceret meget billigt, så vi løbende kan få dem hjem og sælge dem til en meget billig pris.


Kajak import, importer selv de kajakker som er her på siden, og vi sælger dem videre ved direkte salg til kunder, uden om engrosfirma og mellemmand. Så vi sælge ikke billige kajakker, men kajakker i rigtig god kvalitet til billige priser. Producenten af vores plast kajakker, har lavet kajakforme til nogen af nordens største kajakproducenter, så vores plast kajakker er i samme kvalitet som de bedste på marked bare billiger.


Der er sket meget inden for design af kajakker de sidste år. Kajakker der er designet inden for de sidste 2 til 3 år har en meget bedre stabilitet og en styrke i konstruktionen, der giver et langt bedre glid gennem vandet og modstår sidevind langt bedre.


Plast kajakker skal helst opbevares i skyggen. Hvis de skal hænges op på væggen, skal de ligge på noget der støtter ca. 3 meter under bunden på kajakken, eller den skal ligge på hovedet med bæring på lugerne.


Se udvalget herover og køb en plastikkajak online i dag.


Havkajak Coast-Trip 495/520 er en rigtig god havkajak til touring kortere og længere oplevelsesture med oppakning og sport/motion.
Vi anbefaler den til Begyndere og øvede roere.


Havkajak Spirit er en rigtig god touring kajak stabil til korte og lange oplevelses ture evt. med oppakning.
Vi anbefaler til begyndere og let øvede roere.


Du kan se at en plast kajak er i flere lag, når den har en grå-hvid farve indvendig.

Action__
Path/kajakker/havkajak-plast.html
Original Path/kajakker/havkajak-plast.html