Splint Sea Play

Splint glasfiber kajakker.

Danmarks billigste kvalitets kajakker i glasfiber, fra egen produktion.

Splint kajakker er vakuumstøbt og 100% håndlavede, som de allerbedste kajakker på markedet.

Direkte salg til privatkunder fra egen produktion, så kvaliteten på kajakkerne er sammenlignelig med kajakker til en langt højere pris.

Splint glasfiber havkajak i Elite lay-up er en helt nye glasfiber konstruktion, der er udviklet sammen med europæiske førende rå-materiale leverandører.

Sea Play er en allround kajak der er rigtig godt til længere ture, da den let V-formede bund giver den en rigtig god retningsstabilitet. Sea Play er nem at manøvrere, da kajakken har knækspant, der giver havkajakken et tydeligt knæk på siden af skroget. Med knækspant er det let at kante kajakken, og samtidig er kajakken lav bag cockpittet og har lange polstrede lårstøtter, der giver en god kontakt med kajakken. Det gør den god til play og rul. Kajakken har et rummeligt cockpit forrest ved benene, der gør at man kan flytte lidt på fodstillingen ved længere ture. Det gør også at du kan sidde med let bøjede knæ, så du retter helt op i ryggen, så du får den optimale siddestilling til motionsture.


Vi har ikke kun brugt tid på at designe bundformen og cockpittet, vi har også gjort meget ud af at designe toppen af kajakken, så den har et flot design, som er optimal for at undgå kajakken bliver påvirket af vind fra alle sider.

Splint Sea Play havkajak er den ultimative allround kajak til touring, play og sport.


En kajak med en meget stabil bundform der kan bruges af letøvede og øvede roere.


Forskellen på Sea Play og Greenland kajakken er, at Greenlander er lidt mere spids i bundformen og lidt lavere i konstruktionen med et sæde der er 1.5 cm længere fremme en Sea Play. Det gør Sea play lidt mere retningsstabil og Greenlander lidt nemmere at manøvrere.


Splint Sea Play havkajak

Action__
Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-sea-play.html
Original Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-sea-play.html