Splint Greenland

Splint glasfiber kajakker.

Danmarks billigste kvalitets kajakker i glasfiber, fra egen produktion.

Splint kajakker er vakuumstøbt og 100% håndlavede, som de allerbedste kajakker på markedet.

Direkte salg til privatkunder fra egen produktion, så kvaliteten på kajakkerne er sammenlignelig med kajakker til en langt højere pris.

Splint glasfiber havkajak i Elite lay-up er en helt nye glasfiber konstruktion, der er udviklet sammen med europæiske førende rå-materiale leverandører.

Greenlander er en play kajak, der også er godt til længere ture, da den let V-formede bund giver den en rigtig god retningsstabilitet. Greenland kajakken er nem at manøvrere, da kajakken har knækspant, der giver havkajakken et tydeligt knæk på siden af skroget. Med knækspant er det let at kante kajakken, og samtidig er kajakken meget lav bag cockpittet og har lange polstrede lårstøtter, der giver en god kontakt med kajakken, det gør den rigtig god til play og rul.
Splint Greenlander har et lidt mere rummeligt cockpit end andre greenland kajakker, det gør at man kan flytte lidt på fodstillingen ved længere ture, men du har stadig den samme kontakt med kajakken med de lange polstrede lårstøtter.


Det er den ultimative play kajak, uden at gå på kompromis med fart og retningsstabilitet.


 Forskellen på Sea Play og Greenland kajakken er, at Greenlander er lidt mere spids i bundformen og lidt lavere i konstruktionen med et sæde der er 1.5 cm længere fremme en Sea Play. Det gør Sea play lidt mere retningsstabil og Greenlander lidt nemmere at manøvrere.

Action__
Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-greenland.html
Original Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-greenland.html