Splint Easy Line

Splint glasfiber kajakker.

Danmarks billigste kvalitets kajakker i glasfiber, fra egen produktion.

Splint kajakker er vakuumstøbt og 100% håndlavede, som de allerbedste kajakker på markedet.

Direkte salg til privatkunder fra egen produktion, så kvaliteten på kajakkerne er sammenlignelig med kajakker til en langt højere pris.

Splint glasfiber havkajak i Elite lay-up er en helt nye glasfiber konstruktion, der er udviklet sammen med europæiske førende rå-materiale leverandører.

Filtrer
Pris

Splint Easy Line er med et helt nyt og simpelt design, hvor kajakken er designet meget simpelt med minimal vedligeholdelse. Kajakken er designet i samarbejde med kajak konstruktør Björn Thomasson fra Sverige, som er en af de personer, der har designet flest kajakker i høj designmæssig kvalitet. Det nye simple design gør, at det er en rigtig god allround kajak, som også er meget god til sommerhuset, da vedligeholdelsen er minimal på den, og vægten gør den meget let at håndtere. Kajakken passer til de fleste personer.


Havkajakken kommer i to forskellige materialer, en glasfiber model hvor vægten kommer helt ned på ca. 20 til 21 kg. Og så kommer den i en Full carbon, hvor vi kan få vægten ned på ca. 18 til 19 kg. Kajakken bliver lavet i det bedst opnåelige glasfiber og carbon materiale, der er håndoplagt og vakumstøbt, det er den bedste måde at lave kajakker på. Så du får en fiber kajak til en meget fornuftig pris.


Test af kajakken: Vi har være ude og teste Havkajak Splint kajak Easy-line i glasfiber. Det er en meget stabil kajak, der er nem at manøvre, og den lille finne gør, at den holder retning utrolig godt, det gør den også god til motionsture.


Kom og prøv kajakken i vores showroom, så er jeg sikker på, at du vil få en meget positiv oplevelse. Vi står klar til at give dig en grundig vejledning af kajakken, så du kan træffe dit valg af kajak på et godt grundlag. Vi ser frem til at møde dig ved Kajak Import i Jylland og på Sjælland.

Action__
Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-easy-line-kajak.html
Original Path/kajakker/havkajak-glasfiber/splint-easy-line-kajak.html