Camino backpacker 40L Rød Top og front åben Tilbage Camino backpacker 40L Rød Top og front åben
Bestseller

Hverdagsrygsæk 40L Rød / Computer rygsæk op til 20" PC

299,00 kr.

Hverdagsrygsæk / Computer rygsæk med mulighed for tilslutning af powerbank

Hverdagsrygsæk der kan bruges til sport eller skoletaske. Den rummer fint den største computer og dine skolebøger. Rygsækken er nem at tage af og på, da den ikke har hoftebælte.

En hverdagsrygsæk der er med 3 lags air funktion i skulderstropperne og rygstøtten, som de gode vandrerygsække og med forstærkede syninger.

Allround vandrerygsæk der kan bruges til der også kan bruges til camping, sportstaske og hverdagsrygsæk.

Vandreeygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.
Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

3 lags air funktion med et mellemlag af mesh-skum
Skum i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er åndbar mesh-skum, der er brugt til rygsække i mellemklasse kvalitet, da det har gode egenskaber. Det suger ikke vand, og giver en god blød air funktion.
Hvis du skal bruge din rygsæk til længere ture, så anbefaler vi en af vores rygsække med EVA-Skum, der nok er det bedst opnåelige i dag.
Vælg altid en rygsæk med Mesh-skum eller EVA-skum da det er vigtigt, at skummen i din rygsæk er i ordentlig kvalitet og holder lang tid, så det ikke bliver fladt og mister den bløde komfort og air funktionen.

De fleste vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Vandrerygsæk.
Kapacitet: 40 liter.
Dimensioner: H 55 x B 32  x D 21 cm.
Vægt: 560 gram.
Passer til personhøjde 155 – 195 cm.
Skum skulder og ryg er Mesh-skum med 3 lags air funktion.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Forstærkede syninger udsatte steder.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores rygsække er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Transporttaske til rygsæk / Cargobag.
Hvis du skal have din rygsæk med ud at flyve, med i bussen eller anden form for transport, hvor rygsækken bliver stablet med andre rygsække, skal den i en beskyttelsespose/taske. Rygsække kan gå i stykker ved at blive trukket i stropperne, når de er pakket i lag med andre rygsække og tasker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseHverdagsrygsæk 40L Rød / Computer rygsæk op til 20" PC
Handlingcatalog_product_view
Sti/catalog/product/view/id/3837
Original Path/hverdagsrygsaek-40l-rod.html