Hverdagsrygsæk 40L Rød / Computer rygsæk op til 20" PC Tilbage Hverdagsrygsæk 40L Rød / Computer rygsæk op til 20" PC
SaleBestseller

Hverdagsrygsæk 40L Mørkeblå / Computer rygsæk op til 20" PC

Pris 299,00 kr. Vejl. Pris 449,00 kr.

Lagerstatus: På lager.

Hverdagsrygsæk / Computer rygsæk med mulighed for tilslutning af powerbank

Hverdagsrygsæk der kan bruges til sport eller skoletaske. Den rummer fint den største computer og dine skolebøger. Rygsækken er nem at tage af og på, da den ikke har hoftebælte.

En hverdagsrygsæk der er med 3 lags air funktion i skulderstropperne og rygstøtten, som de gode vandrerygsække og med forstærkede syninger.

Allround vandrerygsæk der kan bruges til der også kan bruges til camping, sportstaske og hverdagsrygsæk.

Vandreeygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.
Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

3 lags air funktion med et mellemlag af mesh-skum
Skum i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er åndbar mesh-skum, der er brugt til rygsække i mellemklasse kvalitet, da det har gode egenskaber. Det suger ikke vand, og giver en god blød air funktion.
Hvis du skal bruge din rygsæk til længere ture, så anbefaler vi en af vores rygsække med EVA-Skum, der nok er det bedst opnåelige i dag.
Vælg altid en rygsæk med Mesh-skum eller EVA-skum da det er vigtigt, at skummen i din rygsæk er i ordentlig kvalitet og holder lang tid, så det ikke bliver fladt og mister den bløde komfort og air funktionen.

De fleste vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Vandrerygsæk.
Kapacitet: 40 liter.
Dimensioner: H 55 x B 32  x D 21 cm.
Vægt: 560 gram.
Passer til personhøjde 155 – 195 cm.
Skum skulder og ryg er Mesh-skum med 3 lags air funktion.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Forstærkede syninger udsatte steder.

Action__
Path/hverdagsrygsaek-40l-morkebla.html
Original Path/hverdagsrygsaek-40l-morkebla.html