Havkajak glasfiber splint greenland elite sort + udstyr Tilbage Havkajak glasfiber splint greenland elite sort + udstyr

Havkajak splint touring lv full-carbon kajak

19.995,00 kr.

Lagerstatus: På lager. 

Se alle havkajakker i carbon, klik her.

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en glasfiber havkajak.  Havkajak Splint LV Full-Carbon

Cockpit Komfort.

Hurtighed.

Stabilitet i roligt vand.

Stabilitet i bølger.

 

Manøvredygtighed.

Pakkevolumen.

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 160 cm. til 185 cm. Vægt op til ca. 90 kg

Kajakmål.

Længde 485 cm. Bredde 55 cm. Dybte 36 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 81 cm. B 40 cm.

Materiale og Vægt.

Carbonfiber: Vægt 19/20 kg.   Lasteevne 150 kg.

Niveau.

Begyndere / øvede roere.

HAVKAJAK SPLINT LV FULL-CARBON MED SVÆRD.

Havkajak Splint er en dansk designet havkajak og er en af de allerbedste allround kajakker, der er på markedet. Kajakken har en meget lav vægt uden at gå på kompromis med kvaliteten, den er udviklet til det nordiske marked.

Kajakken er lavet i carbonfiber konstruktion med carbon forstærket bund, det giver bundformen en øget stivhed og styrke og et hurtigere og bedre glid gennem vandet.

Splint kajakken har rygstøtte, formstøbt sæde, 2 store lastrum og en lille dagsluge forrest i cockpittet og en på agterdækket bag cockpittet, som kan rumme mobil, kamera osv. Splint er en kajak med højt udstyrsniveau og rigtig gode sejlegenskaber.

Havkajakken er stabil, det gør den meget velegnet til nye kajakroere. Den har også et godt glid gennem vandet, så den er meget hurtig, så erfarne roere også får stor glæde af kajakken. Kajakken har en V-formet bund med spring, det gør kajakken meget manøver dygtig og giver en god stabilitet - også i bølger, kajakken har sværd / finne, der kan hæves og sænkes fra cockpitet.

Kajakken har et stort cockpit, der gør at man kan sidde med let bøjede knæ, så man retter i ryggen og bruger de store rygmuskler, når man roer. Det gør at kajakken også er rigtig god til motionsture. Ved længere ture kan man skifte siddestilling, da knæene kan bøjes, det giver også et godt blodomløb i benene.

Kajakken har ergonomisk sæde, rygstøtte og lårstøtte, det giver en rigtig god siddekomfort. Du har fuld kontrol over kajakken, når du sidder i det ergonomisk sæde og sætter fødderne mod fodstøtterne og bøjer i knæene, så du får kontakt med lårstøtter, det giver dig en god kontakt med kajakken, og gør den er stabil i vandet, så du får en god oplevelse, når du er ude at ro.

Carbonfiber materiale
Havkajakken er lavet i et vakuumstøbt sandwichkonstruktion med carbon forstærket carbon bund. Der er valgt fibermateriale i den bedste kvalitet.

Vakuumstøbning er den bedste måde at producere fiber kajakker på. Det gør kajakken lettere og meget stærkere end den almindelige carbonkajak, da man får trukket alt overskydende materiale ud af kajakken ved vakuumstøbning, så den bliver lettere og den hærder bedre, så den bliver stærkere i konstruktionen.

Sandwichkonstruktionen er lavet med et mellemlag af Spheretex.sn fiber. Det er mere fyldigt og har et meget lavt indhold af harpiks og er meget stærkere i fibrene, men også lettere, så man opnår en tykkere, stærkere og lettere konstruktion.

Gelcoat farven der anvendes er med øget UV-resistens.

Splint kajakker har en stivhed og styrke i carbonfiberkonstruktionen på højde med de bedste kajakker, der er på markedet, vi bruger altid de bedste fibermaterialer, der kan opnås.

Vi kan sælge kajakken ved direkte salg fra egen produktion til en pris, der er langt under normal markedspris.

Minusser i testen er rettet på alle Splint kajakker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseHavkajak splint touring lv full-carbon kajak
Action__
Path/havkajak-splint-touring-lv-full-carbon-kajak.html
Original Path/havkajak-splint-touring-lv-full-carbon-kajak.html