Havkajak glasfiber splint sea play 535 elite dannebrog + udstyr Tilbage Havkajak glasfiber splint sea play 535 elite dannebrog + udstyr

Havkajak glasfiber splint sea play 535 elite dannebrog

17.995,00 kr.

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en glasfiber havkajak.  Havkajak Splint Sea Play 535 Elite

Cockpit Komfort.

Hurtighed.

Stabilitet i roligt vand.

Stabilitet i bølger.

Manøvredygtighed.

Pakkevolumen.

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 175 cm. til 190 cm. Vægt op til ca. 100 kg

Kajakmål.

Længde 535 cm. Bredde 54 cm. Dybte 33 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 80 cm. B 42 cm.

Materiale og Vægt.

Glasfiber: Vægt 22/23 kg.   Lasteevne 160 kg.

Niveau.

Letøvede / øvede roere.

HAVKAJAK SPLINT SEA PLAY 535 ELITE MED SVÆRD.

Havkajak fra det danske firma Splint Kajak Design, som har udviklet kajakken i samarbejde med en af verdens bedste kajakdesignere svenske Björn Thomasson. (Kajak Import ejer Splint Kajak Design)

Vi mener, at der er lavet en af verdens bedste havkajakker målt på pris, kvalitet og design.

Kajakken har en meget lav vægt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den er udviklet til det nordiske marked.

Kajakken er lavet i elite glasfiber konstruktion med carbon forstærket bund, det giver bundformen en øget stivhed og styrke og et hurtigere og bedre glid gennem vandet.

Kajakken har ergonomisk formstøbt sæde og rygstøtte, der er støbt ud i et stykke, to store lastrum til større oppakning, en lille dagsluge forrest ved cockpittet og en på agterdækket bag cockpittet, som kan rumme mobil, kamera osv.

Havkajakken har en god stabilitet og er nem at kante. Den er meget velegnet til kajakroere fra EPP2 nivau til meget erfarne kajakroere.

Kajakken har en V-formet bund med spring, det gør kajakken meget manøvre dygtig og giver en god stabilitet  også i bølger. Kajakken har sværd, der kan hæves og sænkes fra cockpitet.

Sæde med rygstøtte

Sædet og rygstøtten er støbt i et stykke og lukker helt tæt til kajakken indvendig. Det giver en rigtig god siddekomfort og god kontakt med kajakken. Kajakken reagerer præcist og hurtigt på alle manøvre, da sæde og rygstøtte er støbt sammen med kajakken. Det gør også, at kajakken er nem at tømme ved selvredning, da vandet ikke løber ned bag sædet.

Cockpit i kajakken

Kajakken har et cockpit med god plads og lange polstrede lårstøtter, der gør, at der er rigtig god kontakt med toppen af kajakken. Sammen med indstøbt ergonomiske sæde og rygstøtte, har du optimal kontrol over kajakken.

Det helstøbte ergonomiske sæde med rygstøtte og de lange lårstøtte gør kajakken til en god play kajak til rul og leg på vandet, og samtidig har du en utrolig god siddekomfort, der gør kajakken god til de længere ture.

Cockpitkomfortet gør, at man kan sidde med let bøjede knæ, så man retter i ryggen og bruger de store rygmuskler, når man er ude at ro. Det giver en god rostil, hvor du bruger musklerne optimalt. Det gør også at kajakken er rigtig god til motionsture.

Ved længere ture er det nemt at skifte siddestilling, da fodstøtten nemt reguleres, når man sidder i kajakken. Det giver også et godt blodomløb i benene. 

Der medfølger skum til det formstøbte hul i rygstøtten og polstring til sæde.

Glasfiber materiale

Havkajakken er lavet i et vakuumstøbt sandwichkonstruktion med carbon forstærket glasfiber bund. Der er valgt fibermateriale i den bedste kvalitet.

Vakuumstøbning er den bedste måde at producere fiber kajakker på. Det gør kajakken lettere og meget stærkere end den almindelige glasfiberkajak, da man får trukket alt overskydende materiale ud af kajakken ved vakuumstøbning, så den bliver lettere og den hærder bedre, så den bliver stærkere i konstruktionen.

Sandwichkonstruktionen er lavet med et mellemlag af Spheretex.sn fiber. Det er mere fyldigt og har et meget lavt indhold af harpiks og er meget stærkere i fibrene, men også lettere, så man opnår en tykkere, stærkere og lettere konstruktion.

Gelcoat farven der anvendes er med øget UV-resistens.

Splint kajakker har en stivhed og styrke i carbonfiberkonstruktionen på højde med de bedste kajakker, der er på markedet, vi bruger altid de bedste fibermaterialer, der kan opnås.

Vi kan sælge kajakken ved direkte salg fra egen produktion til en pris, der er langt under normal markedspris.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseHavkajak glasfiber splint sea play 535 elite dannebrog
Action__
Path/havkajak-splint-sea-play-535-elite-dannebrog.html
Original Path/havkajak-splint-sea-play-535-elite-dannebrog.html