Havkajak Glasfiber Splint Easy Line Elite Hvid Tilbage Havkajak Glasfiber Splint Easy Line Elite Hvid

Havkajak Glasfiber Splint Easy Line Elite Hvid + Udstyr

12.995,00 kr.

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en glasfiber havkajak.  Havkajak Splint Easy line Elite

Cockpit Komfort.

 

Hurtighed.

 

Stabilitet i roligt vand.

 

Stabilitet i bølger.

 

Manøvredygtighed.

 

Pakkevolumen.

 

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 160 cm. til 190 cm. Vægt op til ca. 100 kg

Kajakmål.

Længde 485 cm. Bredde 57 cm. Dybte 36 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 81 cm. B 40 cm.

Materiale og Vægt.

Glasfiber: Vægt ca. 20 kg.   Lasteevne 140 kg.

Niveau.

Begyndere / øvede roere og sommerhuset

Havkajak Splint Easy line Elite Glasfiber.

Kajakken er designet i samarbejde med den internationalt anerkendte kajakkonstruktør Björn Thomasson fra Sverige.

Havkajakken er en helt ny kajak fra Splint med en helt ny bundform, der fint holder retning uden ror og sværd. Kajakken har en lille fast finne til at klare sidevind, denne kajak er udviklet til at være så simpel som muligt uden at gå på kompromis med sejlegenskaberne. Kajakken vil opfylde de fleste kajakroeres behov og har kun begrænsninger, hvis du skal ud i rigtig hård side vind, så vil du skulle kante den mere, end du skal med en kajak med sværd. Så du får en kajak, der opfylder de flestes behov i almindelige vejrforhold. Det er en kajak, der er lavet til motionsture og oplevelsesture.

De fleste havkajakker har overdrevet meget line på toppen til de flestes behov, så det er fjernet undtagen bag cockpittet, da det skal bruges til at komme op i kajakken, hvis du kæntrer i kajakken, den lille dagsluge er der stadig sammen med de to store pakkeluger. 

Det er en kajak med minimal vedligeholdelse og med rigtig gode sejlegenskaber, som opfylder de fleste kajakroeres behov. Det simple design gør den meget let, så den er nem at håndtere.

Havkajak Splint er en af de allerbedste allround kajakker, der er på markedet. Kajakken har en meget lav vægt uden at gå på kompromis med kvaliteten, den er udviklet til det nordiske marked.

Kajakken er i elite konstruktion, i glasfiber med carbon forstærket bund, der giver bundformen en øget stivhed og styrke, som giver et lidt hurtigere og bedre glid gennem vandet og en øget styrke.

Splint kajakken har rygstøtte, formstøbt sæde, 2 store lastrum og en lille dagsluge, som kan rumme mobil, kamera osv. Splint er en kajak med højt udstyrsniveau og rigtig gode sejlegenskaber.

Havkajakken er stabil, det gør den meget velegnet til nye kajakroere. Den har også et godt glid gennem vandet, så den er meget hurtig, så erfarne roere også får stor glæde af kajakken. Kajakken har en V-formet bund med spring, det gør kajakken meget manøver dygtig og giver en god stabilitet - også i bølger.

Det simple design gør den til en rigtig god allround kajak, der også er rigtig god til sommerhuset, da der er en minimal vedligeholdelse. Den er let at håndtere, og den passer til de fleste personer.

Kajakken har et stort cockpit, der gør at man kan sidde med let bøjede knæ, så man retter i ryggen og bruger de store rygmuskler, når man roer. Det gør at kajakken også er rigtig god til motionsture. Ved længere ture kan man skifte siddestilling, da knæene kan bøjes, det giver også et godt blodomløb i benene.

Kajakken har ergonomisk sæde, rygstøtte og lårstøtte, det giver en rigtig god siddekomfort. Du har fuld kontrol over kajakken, når du sidder i det ergonomisk sæde og sætter fødderne mod fodstøtterne og bøjer i knæene, så du får kontakt med lårstøtter, det giver dig en god kontakt med kajakken, og gør den er stabil i vandet, så du får en god oplevelse, når du er ude at ro.

Glasfiber materiale

Havkajakken er lavet i et vakuumstøbt sandwichkonstruktion med carbon forstærket glasfiber bund. Der er valgt fibermateriale i den bedste kvalitet.

Vakuumstøbning er den bedste måde at producere fiber kajakker på. Det gør kajakken lettere og meget stærkere end den almindelige glasfiberkajak, da man får trukket alt overskydende materiale ud af kajakken ved vakuumstøbning, så den bliver lettere og den hærder bedre, så den bliver stærkere i konstruktionen.

Sandwichkonstruktionen er lavet med et mellemlag af Spheretex.sn fiber. Det er mere fyldigt og har et meget lavt indhold af harpiks og er meget stærkere i fibrene, men også lettere, så man opnår en tykkere, stærkere og lettere konstruktion.

Gelcoat farven der anvendes er med øget UV-resistens.

Splint kajakker har en stivhed og styrke i glasfiberkonstruktionen på højde med de bedste kajakker, der er på markedet, vi bruger altid de bedste fibermaterialer, der kan opnås.

Vi kan sælge kajakken ved direkte salg fra egen produktion til en pris, der er langt under normal markedspris.

Der medfølger:
1 Stk. Havkajak Splint Easy Line Elite med sværd. Pris 10.698 kr. (vejl. pris 19.000 kr.)
1 Stk. Kajak svømmevest.  Pris 999 kr. (vejl. pris 1.495 kr.)
1 Stk. Pagaj Splint fiber. Pris 799 kr. (vejl. pris 995 kr.)
1 Stk. Sprayskirt. Pris 499 kr. (vejl. pris 595 kr.)
Samlet vejl. pris 22.085 kr.
Pakke pris samlet 12.995 kr.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beskrivelse af rigtig godt udstyr, der medfølger.

Kajak svømmevest med to store brystlommer. Sidder rigtig godt og med god plads under armene, god svømmevest med fin pasform og god komfort, kan åbnes og lukkes med lynlås i siden og kan reguleres i højde, brystmål og talje. (CE godkendt)

Splint glasfiber pagaj 2 delt trinløs vinkling og længde justering 210 til 220 cm. Den har en mellemstørrelse bladform i meget stærk glasfiberarmeret nylon. En pagaj med lav vægt og i rigtig god kvalitet.

Tilvalg: Splint Full carbon pagaj 2 delt trinløs vinkling og længde justering 210 til 220 cm. Den har en smal eller bred bladform i meget stærk carbon. En pagaj med meget lav vægt og i rigtig god kvalitet i 100% carbon. Kvinder får en smalbladet og mænd en bredbladet, ønsker du at ændre det, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sprayskirt i kraftig nylon materiale i rigtig god kvalite og Justerbar livvidde.

Tilvalg: Sprayskirt i kraftig neopren materiale i rigtig god kvalitet og Justerbar livvidde.

 


Minusser i testen er rettet på alle Splint kajakker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseHavkajak Glasfiber Splint Easy Line Elite Hvid + Udstyr
Handlingcatalog_product_view
Sti/catalog/product/view/id/3920
Original Path/havkajak-glasfiber-splint-easy-line-elite-hvidudstyr-3.html