Fibersovepose firkantet sæson 1 Tilbage Fibersovepose firkantet sæson 1
Bestseller

Fibersovepose firkantet sæson 2

249,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle soveposer, klik her.

Firkantet fibersoveposer sæson 2:

Kvalitets fibersovepose i ripstop nylon med imprægneret fiber.

Fordelene ved en fibersovepose er, at en fibersovepose er mere resistent overfor vand, og den tørrer langt hurtigere end en dunsovepose. Fibrene i soveposen holder bedre deres struktur og fylde, hvis de bliver våde. Prisen er også noget billigere end en dunsovepose.

En fibersovepose fylder mere og har lidt højere vægt end en dunsovepose, men med de nyeste kvalitets fibre, der er i denne sovepose er forskellen ikke så stor længere på vægt og fylde.

Fibersoveposen er en alsidig allround sovepose med god komfort og varme, så du får en god nattesøvn. Den er lavet i PU behandlet ripstop nylon med imprægnerede fibre, så den klarer fugtige forhold outdoor.

Stoffet er lavet i et meget stærkt, men lækkert blødt vandafvisende nylon materiale, der føles meget behageligt. Det er en sovepose, der nemt klarer forholdene outdoor.

Formen på soveposen er firkantet, det giver en øget bevægelsesfrihed i soveposen, men så også lidt mere vægt. Det er en rigtig god sovepose til at have med på til kortere ture og til overnatning i sportshallen.

Vi har soveposer der passer til flere temperaturforskelle og i forskellige længder, så du kan få den sovepose, der passer perfekt til dig.

Sæson 2 sovepose:
Den kan bruges både om sommeren, i foråret og indendørs i sportshaller og på vandrehjem.

Vægt: 1500 g
Størrelse pakket ud 210 x 80 cm.
Størrelse pakket sammen 35 x Ø 20 cm.
Passer til kropslængde: 140 til 190 cm. 
Passer til temperatur: 2 grader C til 15 grader C

Denne sovepose er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores soveposer er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseFibersovepose firkantet sæson 2
Action__
Path/fibersoveposer-firkantet-saeson-2.html
Original Path/fibersoveposer-firkantet-saeson-2.html