Fibersovepose Rød sæson 2 mummy Tilbage Fibersovepose Rød sæson 2 mummy

Dun mummy soveposer sæson 2

Kvalitets dunsovepose i PU behandlet ripstop nylon med imprægnerede andedun.

En dunsovepose vejer mindre og isolerer bedre end en fibersovepose,den har også bedre ventilation/ ånder bedre, men dun soveposer er også noget dyrere.

Hvis du skal ud på længere vandreture, kan en dunsovepose være et rigtig godt valg, da den kan pakkes, så den ikke fylder meget.

Dunsoveposen er en alsidig allround sovepose med god komfort og varme, så du får en god nattesøvn. Den er lavet i PU behandlet ripstop nylon med imprægnerede dun, så den klarer fugtige forhold outdoor.

Kvaliteten af dun i soveposen er med fyldkraft / CUIN 400 90/10, det er en god dunblanding, der giver en god isoleringsevne.

Stoffet er lavet i et meget stærkt, men lækkert blødt vandafvisende nylon materiale der føles meget behageligt. Det er en sovepose, der nemt klarer forholdene outdoor.

Formen på soveposen er mummy, det er et design der reducerer vægten og giver den mest effektive komfort for optimering af varme i soveposen.

De vertikale syninger holder dunene bedre på plads i bryst og skulder regionen, når du vender dig, da det største pres er på soveposen i det område.

Stoffet på indersiden af soveposen er blødt og vævet meget tæt, så det hindrer dunene i at trænge ud gennem stoffets. Ydersiden er i stærkt vandafvisende ripstop nylon, der er åndbart. Der er isat en YKK-lynlås med isolering på bagsiden.

Soveposen kommer med en opbevaringspose i stærkt vandafvisende ripstop nylon.

Sæson 2 sovepose:
Den kan bruges både om sommeren, i foråret og et stykke ind i efteråret.

Køn: Unisex
Fylde: 100% dun, vægt 1250 gram.
Fyldkraft / CUIN 400 90/10 dun
Størrelse pakket ud 220 x 82 cm.
Størrelse pakket sammen 35 x Ø 20 cm.
Passer til kropslængde: 160 til 195 cm.
Ergonomisk konstruktion med to-vejs-YKK-lynlås.
Komforttemperatur dame: 8 grader C / Nedre temperaturgrænse: 0 grader C.
Komforttemperatur herre: 4 grader C / Nedre temperaturgrænse: -4 grader C.

Vi har soveposen, så den passer til flere temperaturforskelle, så du kan få den sovepose, der passer perfekt til dig.

Denne sovepose er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores soveposer er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseDun sovepose army grøn sæson 2 mummy - CUIN 400
Action__
Path/dun-soveposer-army-gron-saeson-2-mummy-cuin-400.html
Original Path/dun-soveposer-army-gron-saeson-2-mummy-cuin-400.html