Løberygsæk 15L Rød Tilbage Løberygsæk 15L Rød
Bestseller

Cykelrygsæk 15L Rød

249,00 kr.

Lagerstatus: På lager.

Cykelrygsæk 15 L med net til cykelhjelm. Det er en god aerodynamisk rygsæk, der sidder godt på ryggen og har hoftebælte og bred polstret støtte i siderne, så rygsækken sidder optimalt også ved høj aktivitet.

Cykelrygsæk i høj kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, rygstøtte og med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort. Den har forstærkninger i alle syninger til skulderstropper og remme, som er udsat for den største belastning.

Cykelrygsæk med justerbare skulderstropper så den kan tilpasses, så den passer dig perfekt til din cykeltur. Hoftebæltet er tynde stropper, så du har optimal bevægelsesfrihed. Det er en rigtig god rygsæk til prisen.

Materialet er 97% nylon og 3% elastik, det gør at rygsækken nemmere tilpasser sig det du pakker i den, da de 3% elastik gør at rygsækken kan give sig lidt, uden at det går ud over komforten, og måden den sidder på ryggen.

Den har 3 lags air funktion med et mellemlag af EVA skum.
Skum i skulderstropperne og rygstøtten er en god tyk åndbar EVA-Skum, der har rigtig gode egenskaber. Det suger ikke vand og holder form, da det springer tilbage til sin originale form efter tryk og er temperatur bestandigt, så det bliver ikke hårdt i frostvejr eller blødt om sommeren. Det har altid den samme konsistens og er også bestandigt over for UV stråling. EVA-skum er blødere end alm. PE-skum og er ikke lukkede celler, men er derimod åbne celler, så det giver en rigtig god air funktion.
EVA Skum er det bedst opnåelige skum til en rygsæk, da det fordeler trykket rigtig godt over hele bærefladen og er normalt kun i meget dyre rygsække.

Cykel rygsækken har mulighed for montering af væskeblære, så du kan have vand med på turen.

Cykelrygsæk 15L
Dimensioner: H 38 x B 29 x D 8 cm.
Vægt: 440 gram.
Passer til personhøjde 155 – 190 cm.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Forstærkede syninger udsatte steder.

Væskeblæren kan tilkøbes.

Action__
Path/cykelrygsaek-rod.html
Original Path/cykelrygsaek-rod.html