Rejsetaske - Sportstaske - duffel bag Sort 60L Tilbage Rejsetaske - Sportstaske - duffel bag Sort 60L
Bestseller

Computerrygsæk / laptop taske til bærbar-PC op til 15.6

399,00 kr.

Computer rygsæk der uden problemer rummer 15.6 computer og har mulighed for tilslutning af powerbank, den har rigtig mange aflægnings muligheder, så rygsækken er pakket optimalt.

Computer rygsækken er med et stort og rummeligt hovedrum, der kan rumme det du skal bruge i løbet af dagen og praktiske rum til telefon, mus og kuglepenne. Den har også et rum ind mod ryggen, som er praktisk inddelt med to rum, der kan bruges til bærbar computer og tablet. De to rum er polstrede, så det giver beskyttelse mod slag. I fronten har den to praktiske rum til div.

Computer rygsækken har bærehåndtag på toppen og på siden, så du på kortere ture kan bruge den som taske.

En taske med et enkelt og flot design, der er meget partisk og i meget høj kvalitet.

Computer rygsæk i 3 lags meget vandtæt og ridsefast materiale, de tre lag giver rygsækken en god styrke og tager de værste stød.

Ergonomiske skulderstropper i 3 lags materiale med ventilation der giver dig den samme kvalitet som på en rigtig god vandrerygsæk.

Den her computer rygsæk har forstærkninger i syningerne alle de vigtige steder, så den har den optimale styrke til hverdagens brug, så den fint kan klare tunge bøger og madpakken.

Du kan vælge en rygsæk, der også har bærehåndtag, så den kan fungere som både taske og rygsæk, det øger funktionaliteten.

Computer rygsækken der opfylder de flestes behov, både dem som skal til og fra arbejde, og studerende der skal til og fra skole.

Computer rygsæk i meget høj kvalitet til en rigtig god pris.  

Dimensioner: H 42 x B 30 x D 12 cm.
Vægt: 650 gram.
Passer til personhøjde 155 – 190 cm.
Skum i skulder, ryg er EVA-skum med 3 lags air funktion. 
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet polyester.
Forstærkede syninger udsatte steder.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores rygsække er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseComputerrygsæk / laptop taske til bærbar-PC op til 15.6
Action__
Path/computerrygsaek-laptop-taske-til-baerbar-pc-op-til-15-6.html
Original Path/computerrygsaek-laptop-taske-til-baerbar-pc-op-til-15-6.html