Vandrerygsæk - Backpackers 70L (65+5) Rygsæk mørkeblå Tilbage Vandrerygsæk - Backpackers 70L (65+5) Rygsæk mørkeblå
Bestseller

Camino backpacker 50L Top og front åben Sort-mørkeblå

499,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle rygsække, klik her.

Backpacker Camino 50L rygsæk

Backpacker rygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.

Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

Materialet er 97% nylon og 3% elastik gør at rygsækken nemmere tilpasser sig, det du pakker i den, da de 3% elastik gør at rygsækken kan give sig lidt uden, det går ud over komforten, og måden den sidder på ryggen.

Top og front åben
Du kan nemt komme til din oppakning i denne rygsæk, da du kan komme ind i rygsækken fra både  toppen og fronten. Det  giver dig mulighed for at åbne rygsækken som en kuffert, hvor du nemt kan tilgå alt i det store hoved pakkerum. 

Backpacker Camino 50 liter er en god og slidstærk allround vandrerygsæk, der er et rigtig godt valg på turen. Der er plads til det du skal bruge på din vandretur, og samtidig er det en rigtig god rygsæk, der er velegnet til rejser, spejderlejre, interrail og jordomrejse.

3 lags air funktion med et mellemlag af EVA-skum
Skummen i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er en god tyk åndbar EVA-Skum, der har rigtig gode egenskaber. Det suger ikke vand, og det holder form, da det springer tilbage til sin originale form efter tryk. Det er temperatur bestandigt, så det bliver ikke hårdt i frostvejr eller blødt om sommeren, det har altid den samme konsistens og er også bestandig over for UV stråling. EVA-skum er blødere end alm. PE-skum og er ikke lukkede celler, men derimod åbne celler, så det giver en rigtig god air funktion.
EVA Skum er det bedst opnåelige skum til en rygsæk, da det fordeler trykket rigtig godt over hele bærefladen. Det bruges normalt kun i meget dyre rygsække.

Backpacker Camino 50 liter er en god og slidstærk allround vandrerygsæk. Det er et rigtig godt valg på turen, hvor der er plads til det, du skal bruge på din vandretur. Samtidig er det en rigtig god rygsæk, der er velegnet til rejser, spejderlejre, interrail og jordomrejse.

Sikkerhedslomme til værdier er en lomme til pas, nøgler og pung. Den kan lukkes, så det ikke er så nemt at tilgå den, når du har rygsækken på.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Top og front åben
Du kan nemt komme til din oppakning i denne rygsæk, da du kan komme ind i rygsækken fra både  toppen og fronten. Det  giver dig mulighed for at åbne rygsækken som en kuffert, hvor du nemt kan tilgå alt i det store hoved pakkerum. 

Backpacker rygsæk.
Kapacitet: 50 liter.
Dimensioner: H 63+10 x B 28 x D 19 cm.
Vægt: 790 gram.
Passer til personhøjde 155 – 195 cm.
Skum skulder, ryg og hofstebælte er EVA-skum med 3 lags air funktion. 
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Sikkerhedslomme til værdier, pas og pung.
Forstærkede syninger udsatte steder.
Hoftebælte med lændestøtte.
Top og front åben.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop nylon.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vores rygsække er lavet i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de største outdoorproducenter i verden. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra fabrikken til privatkunder, så du betaler ikke for de ekstraomkostninger, der er ved de dyre mellemled frem til dig som kunde.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Transporttaske til rygsæk / Cargobag.
Hvis du skal have din rygsæk med ud at flyve, med i bussen eller anden form for transport, hvor rygsækken bliver stablet med andre rygsække, skal den i en beskyttelsespose/taske. Rygsække kan gå i stykker ved at blive trukket i stropperne, når de er pakket i lag med andre rygsække og tasker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseCamino backpacker 50L Top og front åben Sort-mørkeblå
Action__
Path/camino-backpacker-50l-sort.html
Original Path/camino-backpacker-50l-sort.html