Vandrerygsæk - Backpackers 50L (45+5) Rygsæk Rød + Regnslag Tilbage Vandrerygsæk - Backpackers 50L (45+5) Rygsæk Rød + Regnslag
Bestseller

Vandrerygsæk - Backpackers 70L (65+5) Rygsæk orange

399,00 kr.

Lagerstatus: På lager, 1 til 3 dages levering. 

Se alle rygsække, klik her.

Vandrerygsæk - Backpacker rygsæk 70L (65+5).

Backpacker rygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.
Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

Backpacker 70 liter er en god og slidstærk allround vandrerygsæk, der er et rigtig godt valg på turen. Der er plads til det du skal bruge på din vandretur, og samtidig er det en rigtig god rygsæk.

Skum i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er åndbar mesh-skum, der er brugt til rygsække i mellemklasse kvalitet, da det har gode egenskaber. Det suger ikke vand, og giver en god blød air funktion.

Vælg altid en rygsæk med Mesh-skum eller EVA-skum da det er vigtigt, at skummen i din rygsæk er i ordentlig kvalitet og holder lang tid, så det ikke bliver fladt og mister den bløde komfort og air funktionen.

Sikkerhedslomme til værdier er en lomme til pas, nøgler og pung. Den kan lukkes, så det ikke er så nemt at tilgå den, når du har rygsækken på.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Backpacker rygsæk.
Kapacitet: 70 liter.
Vægt: 1280 gram.
Passer til personhøjde 160 – 195 cm.
Skum skulder, ryg og hofstebælte er mesh-skum med 3 lags air funktion.
Materiale ridse resistent og vandtæt nylon.
Sikkerhedslomme til værdier, pas og pung.
Hoftebælte med lændestøtte.

Denne rygsæk er lavet i kraftig ripstop Nylon 420D med polyester 420D forstærket bund.

Ripstop er et meget stærkt vævet stof, det er det mest optimale stof til outdoor produkter. Ripstop bliver vævet i små firkantede mønstre, der gør det meget stærkt. Det betyder også, at hvis der kommer en flænge i det, vil hullet eller revnen ikke løbe, så det vil hindre yderlig skade på produktet.

Vi kan sælge rygsække og outdoor udstyr ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.

Hvis du skal bruge din rygsæk til længere ture, hvor der også kan indgå transport med tog, bus og fly, der giver et stort pres på rygsækken, så anbefaler vi vores rygsække Backpacker Pro eller Backpacker Dream. De har skulderstropper, rygstøtte med EVA-Skum og forstærkede syninger udsatte steder. Backpacker Pro er en god mellemklasse rygsæk, hvor Backpacker Dream er en rygsæk på niveau med de bedste rygsække på markedet.

Transporttaske til rygsæk / Cargobag.
Hvis du skal have din rygsæk med ud at flyve, med i bussen eller anden form for transport, hvor rygsækken bliver stablet med andre rygsække, skal den i en beskyttelsespose/taske. Rygsække kan gå i stykker ved at blive trukket i stropperne, når de er pakket i lag med andre rygsække og tasker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseVandrerygsæk - Backpackers 70L (65+5) Rygsæk orange
Action__
Path/backpackers-pro-65l-60-5-rygsaek-orange-regnslag.html
Original Path/backpackers-pro-65l-60-5-rygsaek-orange-regnslag.html