Backpacker Elite 70L (65+5) Rygsæk orange + Regnslag Tilbage Backpacker Elite 70L (65+5) Rygsæk orange + Regnslag
Sale

Backpackers Lady 60L Rygsæk Pink + Regnslag

Pris 599,00 kr. Vejl. Pris 899,00 kr.

Lagerstatus: På lager.

Backpacker Lady rygsæk 60L med Regnslag.

Backpacker rygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.
Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

Backpacker Lady har en større vinkel på skulderstropperne og en lidt anden rygpolstring.

Materialet er 97% nylon og 3% elastik gør at rygsækken nemmere tilpasser sig, det du pakker i den, da de 3% elastik gør at rygsækken kan give sig lidt uden, det går ud over komforten, og måden den sidder på ryggen.

Backpacker Pro er en god og slidstærk allround vandrerygsæk, der er et rigtig godt valg på turen. Der er plads til det du skal bruge på din vandretur, og samtidig er det en rigtig god rygsæk, der er velegnet til rejser, spejderlejre, interrail og jordomrejse.

3 lags air funktion med et mellemlag af mesh-skum
Skum i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er åndbar mesh-skum, der er brugt til rygsække i mellemklasse kvalitet, da det har gode egenskaber. Det suger ikke vand, og giver en god blød air funktion.
Hvis du skal bruge din rygsæk til længere ture, så anbefaler vi en af vores rygsække med EVA-Skum, der nok er det bedst opnåelige i dag.
Vælg altid en rygsæk med Mesh-skum eller EVA-skum da det er vigtigt, at skummen i din rygsæk er i ordentlig kvalitet og holder lang tid, så det ikke bliver fladt og mister den bløde komfort og air funktionen.

Sikkerhedslomme til værdier er en lomme til pas, nøgler og pung. Den kan lukkes, så det ikke er så nemt at tilgå den, når du har rygsækken på.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Backpacker rygsæk.
Kapacitet: 60 liter.
Dimensioner: H 68 x B 33 x D 20 cm.
Vægt: 980 gram.
Passer til personhøjde 155 – 185 cm.
Skum skulder, ryg og hofstebælte er mesh-skum med 3 lags air funktion.
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Sikkerhedslomme til værdier, pas og pung.
Forstærkede syninger udsatte steder.
Hoftebælte med lændestøtte.

Action__
Path/backpackers-lady-60l-rygsaek-pink.html
Original Path/backpackers-lady-60l-rygsaek-pink.html