Sup 10.6 abs fiber board + carbon paddle tilbud Tilbage Sup 10.6 abs fiber board + carbon paddle tilbud

Backpacker 60L Rygsæk med rygstativ orange

499,00 kr.

Lagerstatus: På lager.

Se alle rygsække, klik her.

Backpacker Elite 60L Rygsæk med rygstativ. 

Backpacker rygsæk i god kvalitet med ergonomisk polstrede skulderstropper, ryg og-lændestøtte og hoftebælte med ventileret air funktion, så du får den optimale ventilation og komfort.

Skulderstropperne er justerbare så rygsækken og kan tilpasses, så den passer dig perfekt. Hoftebæltet er med lommer med lynlås. En god backpacker rygsæk til prisen.

Backpacker Elite 60L er en rygsæk med aftagelig ramme. Her opnår du den optimale vægtfordeling langs ryggen, og der kan komme luft ind mellem ryggen og rygsækken, så du undgår en svedig ryg, og du har den optimale kontakt med rygsækken.

Materialet er 97% nylon og 3% elastik gør at rygsækken nemmere tilpasser sig, det du pakker i den, da de 3% elastik gør at rygsækken kan give sig lidt uden, det går ud over komforten, og måden den sidder på ryggen.

Backpacker dream 60 liter er en god og slidstærk allround vandrerygsæk, der er et rigtig godt valg på turen. Der er plads til det du skal bruge på din vandretur, og samtidig er det en rigtig god rygsæk, der er velegnet til rejser, spejderlejre, interrail og jordomrejse.

3 lags air funktion med et mellemlag af EVA-skum
Skummen i skulderstropperne, ryg og-lændestøtten og hoftebæltet er en god tyk åndbar EVA-Skum, der har rigtig gode egenskaber. Det suger ikke vand, og det holder form, da det springer tilbage til sin originale form efter tryk. Det er temperatur bestandigt, så det bliver ikke hårdt i frostvejr eller blødt om sommeren, det har altid den samme konsistens og er også bestandig over for UV stråling. EVA-skum er blødere end alm. PE-skum og er ikke lukkede celler, men derimod åbne celler, så det giver en rigtig god air funktion.
EVA Skum er det bedst opnåelige skum til en rygsæk, da det fordeler trykket rigtig godt over hele bærefladen. Det bruges normalt kun i meget dyre rygsække.

Backpacker dream 60 liter er en god og slidstærk allround vandrerygsæk. Det er et rigtig godt valg på turen, hvor der er plads til det, du skal bruge på din vandretur. Samtidig er det en rigtig god rygsæk, der er velegnet til rejser, spejderlejre, interrail og jordomrejse.

Sikkerhedslomme til værdier er en lomme til pas, nøgler og pung. Den kan lukkes, så det ikke er så nemt at tilgå den, når du har rygsækken på.

De fleste backpacker/ vandrerygsække beskrives som vandtætte, den bedste løsning til det er PU behandlet nylon. Men ved større mængder nedbør kan der komme fugt igennem, så derfor er det godt at have et regnslag, der passer til din taske.

Det der er forskellen på en billig og en dyrere rygsæk er kvaliteten i samlingerne, forstærkninger i syningerne, og den skum der er brugt i skulderstropperne, rygstøtten og hoftebæltet.

Backpacker rygsæk.
Kapacitet: 60 liter.
Dimensioner: H 75 x B 32 x D 26 cm.
Vægt: 1630 gram.
Passer til personhøjde 160 – 200 cm.
Skum skulder, ryg og hofstebælte er EVA-skum med 3 lags air funktion. 
Materiale ridse resistent og vandtæt PU behandlet nylon.
Sikkerhedslomme til værdier, pas og pung.

Forstærkede syninger udsatte steder.

Hoftebælte med lændestøtte.

Med aftagelig ramme.

Handlingcatalog_product_view
Sti/catalog/product/view/id/3809
Original Path/backpacker-60l-rygsaek-med-rygstativ-orange.html