Vandrerygsække

Direkte salg af vandrerygsække til kvinder og mænd fra egen import så kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rygsække og tasker til en langt højere pris.

Filtrer
Pris
25
50
100
250
500
1000

Valg af Vandrerygsæk
En vandrerygsæk skal være en komfortabel rygsæk til længere ture. Det er vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din vandrerygsæk til i forhold til type, kapacitet, størrelse og funktioner. Skal den være top lukket, front åben eller begge dele. Skal der være plads til sovepose, liggeunderlag og evt. telt, størrelsen afhænger også af turens længde.


Hvad er en god vandrerygsæk
En god vandrerygsæk skal have gode polstrede skulderstropper, rygstykke og hoftebælte med godt skum, der giver en god air funktion. Husk at hoftebæltet bærer op til 70% af vægten på rygsækken, så der skal der være forstærkning i syningerne, men også ved skulderstropperne, da de er under stort pres, når du tager tasken af og på.
Vandrerygsækken skal være i kraftig ridse sikret letvægts materiale og gerne med flere lommer til diverse aflægning.


Vandrerygsæk til rejse, outdoor og camping
Når du køber en Vandrerygsæk, skal du tænke over, hvad den skal bruges til. Har du flere overnatninger i træk på hotel, vandrehjem eller campingplads er det godt med en rygsæk, der åbner i fronten, da det er langt nemmere at tilgå, det du har i rygsækken. Rygsækken må også gerne være lidt bredere. Har du kun en dags overnatning, kan du vælge en traditionel backpacker rygsæk.


Vandrerygsække i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de flest rygsække, hvor vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken, det kan være ved skulderstropper, rygstøtte og lændestøtte. Det er også meget vigtigt, hvad skum der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten, her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb vandrerygsække til fornuftige priser
Vi sælger vandrerygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælger rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din vandrerygsække ved os.


Kontakt
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/vandrerygsaekke.html
Original Path/backpack-vandretasker/vandrerygsaekke.html