Rejserygsække og tasker

Filtrer
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direkte salg af rejserygsæk til privatkunder fra egen import så kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rejserygsække og tasker til en langt højere pris.


Valg af rejserygsække eller rejsetasker
En rejserygsæk eller rejsetaske skal være en komfortabel rygsæk eller taske til længere ture. Det er vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din rejserygsæk eller rejsetaske til i forhold til type, kapacitet, funktion og størrelse. Skal den være rygsækken være toplukket eller front åben eller begge dele. Skal der være plads til sovepose, liggeunderlag og telt, størrelsen afhænger også af turens længde.


Hvad er en god rejserygsæk eller rejsetaske
En god rejserygsæk skal have gode polstrede skulderstropper, rygstykke og hoftebælte med godt skum, som giver den god air funktion. Hoftebæltet bærer op til 70% af vægten på en rygsæk, så der skal der være forstærkning i syningerne ved hoftebæltet, men også ved skulderstropperne, da de er under stort pres, når du tager rygsækken af og på. Til rejser hvor man primært skal bruge rygsækken til og fra lufthavnen kan der godt vælges en rygsæk uden hoftebælte.
Rejsetasker skal hav gode håndtag med stærke syninger, og god solid bund så den tåler de forhold den bliver udsat for til hverdag og på rejser.
Rejserygsæk eller rejsetasker skal være i kraftig ridsesikkert letvægts materiale og gerne med flere lommer til diverse aflægning.


Køb af rejserygsække eller rejsetasker til rejse, outdoor og camping
Når du køber en rejserygsæk eller rejsetasker, skal du tænke over, hvad den skal bruges til. Har du flere overnatninger i træk på hotel, vandrehjem eller campingplads er det godt med en rygsæk, der åbner i fronten, da det er langt nemmere at tilgå, det du har i rygsækken. Rygsækken må også gerne være lidt bredere, og i kraftig kvalitet hvis den skal med på flyrejsen. Er tasken der hvor du lever ud fra uden at pakke ud, kan du vælge en traditionel backpacker rygsæk.


Rejserygsække eller rejsetasker i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de flest rygsække og tasker, hvor vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken og tasken, det kan være ved skulderstropper, rygstøtte og lændestøtte, håndtag. Det er også meget vigtigt, hvad skum der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten, her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække og tasker vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb rejserygsække eller rejsetasker til fornuftige priser
Vi sælger rejserygsække eller rejsetasker ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække og tasker, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælger rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din hverdagsrygsæk ved os.


Kontakt os om rejserygsække eller rejsetasker
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/rejserygsaekke-og-tasker.html
Original Path/backpack-vandretasker/rejserygsaekke-og-tasker.html