Løberygsæk og tasker

Filtrer
Pris
 1. Løberygsæk 15L Sort
  Sale
  Løberygsæk 15L Sort
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 2. Løberygsæk 15L Blå
  Sale
  Løberygsæk 15L Blå
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 3. Løberygsæk 15L Grøn
  Sale
  Løberygsæk 15L Grøn
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 4. Løberygsæk 15L Rød
  Sale
  Løberygsæk 15L Rød
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 5. Cykelrygsæk 17L Rød
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Rød
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 6. Cykelrygsæk 17L Grøn
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Grøn
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 7. Cykelrygsæk 17L Lyseblå
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Lyseblå
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 8. Cykelrygsæk 17L Sort
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Sort
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 9. Væskeblære 2 liter
  Sale
  Væskeblære 2 liter
  Pris 99,00 kr Vejl. Pris 149,00 kr
 10. Rain cover
  Sale
  Rain cover
  Pris 99,00 kr Vejl. Pris 149,00 kr

Valg af løberygsæk
Når du skal vælge en løberygsæk, er det vigtigt du stille krav til komfort og pasform, så du får det optimale ud af din løbetur, så den bliver så effektiv som mulig. Det er en fordel at den er lavet med opbevaring af væskeblære (væske beholder), da du med en løberygsæk med muligheden for at tage vand med øger distancen, du kan løbe uden at mangle væske, energigel og energibarer. Medbring forplejningen i løberygsækken på ryggen, det giver en god løbeoplevelse med en løberygsæk, og det giver dig mulighed for at pakke ekstra tøj, hvilket kan være en fordel, hvis der kommer dårlige vejrforhold.


Løberygsæk til og fra arbejde
En løberygsæk gør det også muligt at have skiftetøj med, hvis du vælger at løbe til og fra arbejde, så udnytter du din tid i hverdagen optimalt med træning til og fra arbejde.


Køb Løberygsæk med optimal pasform
Det er vigtigt at en løberygsæk har en optimal pasform, så du kan justere den så den passer perfekt og sidder helt ind til kroppen, så det giver en optimal løbeoplevelse, da det giver mindst mulig bevægelse i rygsækken under løbeturen. Rygstøtten er bedst med air funktion, så det ikke bliver for varmt ned ryggen.


Lav vægt på din løberygsæk
Løberygsækken skal være så lav i vægt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, og den skal helst være lavet i vandtæt ridse resistent materiale, så du opnår en optimal slidstyrke.


Hoftebælte på løberygsække
Et hoftebælte på en løberygsæk er optimalt, da det er det, der skal holde bunden af rygsækken, hvor det meste af vægten er i balance helt ind til kroppen, Hoftebæltet skal bære den største del af vægten, ellers kommer vægten op, så du skal bære vægten på skulderstropperne, og tasken vil hoppe rundt når du løber. På mindre løberygsække på 10 til 15 liter kan det godt være der kun er et spænde.


Vælg en størrelse der passer!
Vælg den løberygsæk du skal bruge, så du får en rygsæk, der passer din størrelse og den pakkevolumen i liter, du skal bruge, Løberygsække er fra helt små rygsække på under 5 liter og op til vandrerygsække på omkring 35 liter. Rygsække over 35 liter bruges til specialtræning.


De forskellige størrelser løberygsækkes anvendelse.


Løberygsække fra 5 til 15 liter
Rygsække 5 til 15 liter er primært lavet til langdistanceløb, hvor det er vigtigt at drikke vand undervejs. Her er det vigtigt, at der kan monteres en væskeblære, så den sidder ordentligt og at en slange til blæren kan trækkes ud gennem tasken. Udover væskeblære har man plads til energigel, energibarer og et tyndt varmetæppe.


Løberygsække fra 15 til 25 liter
Rygsække 15 til 25 liter er primært lavet til mellemdistanceløb, hvor det er vigtigt at drikke vand undervejs. Her er det også vigtigt at der kan monteres en væskeblære, så den sidder ordentligt, og at en slange til blæren kan trækkes ud gennem tasken. Her har man plads til noget mere ud over energigel, energibarer og et tyndt varmetæppe, kan du have skiftetøj eller andet med.


Løberygsække fra 25 til 35 liter
I rygsække 25 til 35 liter er vi i samme størrelse som de små vandrerygsække. De rygsække er primært til løbeture, hvor du har brug for lidt større oppakning, hvis du skal handle ind, eller løber på arbejde og skal have arbejdsredskaber med.


Køb Løberygsæk i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de flest rygsække, hvor vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken. Det kan være ved skulderstropperne, rygstøtten eller lændestøtten. Det er også meget vigtigt, hvad skum der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten. Her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb online Løberygsæk til gode priser
Vi sælger løberygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælge rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din løberygsæk ved os.


Kontakt os om Løberygsække
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/loberygsaek-og-tasker.html
Original Path/backpack-vandretasker/loberygsaek-og-tasker.html