Hverdagsrygsække

Filtrer
Pris

Direkte salg af hverdagsrygsække til privatkunder fra egen import så kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rygsække og tasker til en langt højere pris.


Valg af hverdagsrygsække
En hverdagsrygsæk skal være en komfortabel rygsæk til kortere ture. Du skal overveje, hvad du skal bruge din hverdagsrygsæk til i forhold til kapacitet, type, funktion og størrelse. Skal den være top lukket, front åben eller begge dele. Skal der være plads til vandflaske, sikkerheds Lomé, pung, nøgler og telefon.


Hvad er en god hverdagsrygsæk
En god hverdagsrygsæk skal have gode polstrede skulderstropper og rygstykke. Du skal tage stilling til, om den skal have hoftebælte, et hoftebæltet bærer en stor del af vægten på rygsækken, men kan også genere, hvis man skal cykle. Det kan være bedst at have den uden hoftebælte, hvis man skal have den af og på flere gange om dagen. En hverdagsrygsæk skal have forstærkning i syningerne ved skulderstropperne, da de er under stort pres, når du tager rygsækken af og på flere gange om dagen, det giver et stort pres på skulderstropperne.
En hverdagsrygsæk skal helst være i kraftig ridsesikkert letvægts materiale og gerne med flere lommer.


Hverdagsrygsække til sport, indkøb, storbyferie osv.
Hverdagsrygsække skal som regel opfylde flere formål, det kan være hverdagsting som sport, indkøb og små ture. Men den kan også bruges til mindre oppakning til storbyferie, så det er vigtigt at du finder den rygsæk der passer til dit behov.


Hverdagsrygsække i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de flest rygsække, hvor vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken, det kan være ved skulderstropper, rygstøtte og lændestøtte. Det er også meget vigtigt, hvad skum der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten, her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb af hverdagsrygsække til gode priser
Vi sælger hverdagsrygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælger rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din hverdagsrygsæk ved os.


Kontakt os om hverdagsrygsække
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/hverdagsrygsaekke.html
Original Path/backpack-vandretasker/hverdagsrygsaekke.html