Daypack rygsække

Direkte salg af daypack rygsække til privatkunder fra egen import så kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rygsække og tasker til en langt højere pris.

Filtrer
Pris

Valg af Daypack rygsæk
En daypack er det samme som en backpacker/vandrerygsæk. Den er bare lidt mindre, da den ikke skal rumme så meget. Den er op til 50 liter.
En daypack skal være komfortabel, da det er en rygsæk, der kan være til længere dagsture eller weekendture. Det er meget vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din daypack rygsæk til i forhold til kapacitet, størrelse, type og funktioner. Skal den være front åben, top lukket eller begge dele. Skal der være plads til liggeunderlag, sovepose og evt. andet. Størrelsen afhænger også af personens størrelse.


Daypackers er blevet populære. Daypackers er de seneste år blevet meget populære, nogen bruger dem til at få motion og komme ud i naturen i weekenden. Andre tager en vandretur til og fra arbejde, hvis du sidder i toget eller bussen til eller fra arbejde, så prøv at hoppe af en eller to stationer før og find en vandre rute hjem. Du vil opleve din by på en helt anden måde.


Hvad er en god Daypack rygsæk
Daypacks / endagsrygsække skal have gode polstrede skulderstropper, rygstykke og hoftebælte med skum i rigtig god kvalitet, der giver en god air funktion. Hoftebæltet er vigtigt da det bærer op til 70% af vægten på daypacks, så på hoftebæltet skal der være forstærkning i syningerne, men også ved skulderstropperne, da de også er under stort pres, når du tager rygsækken af og på.
Daypacks rygsække skal være i kraftig ridse sikret letvægts materiale og gerne med flere lommer til div. aflægning.


Køb af Daypack / Camino rygsække til rejse, outdoor og camping
Når du køber en Daypack / Camino rygsæk, skal du overveje, hvad den skal bruges til. Har du flere overnatninger i træk på vandrehjem, hotel eller på en campingplads, er det godt med en Daypacks / Camino rygsæk, der kan åbnes i fronten, da det er langt nemmere at tilgå, det du har i rygsækken fra fronten.
Husk at en Daypack rygsæk skal have en lomme, der ikke er så let at tilgå når du har den på, til værdigenstande, pas, pung osv. Så er du sikret bedre mod tyveri.


Daypacks i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de fleste rygsække, vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken. Det kan være ved skulderstropperne, rygstøtten eller lændestøtten. Det er også meget vigtigt, hvad det er for en skum, der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten. Her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb Daypacks Camino rygsække til fornuftige priser
Vi sælger Daypacks / Camino rygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælger rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din Daypack rygsæk ved os.


Kontakt os om Daypacks rygsække
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/daypack-rygsaek.html
Original Path/backpack-vandretasker/daypack-rygsaek.html