Cykelrygsæk

Filtrer
Pris
 1. Cykelrygsæk 15L Rød
  Sale
  Cykelrygsæk 15L Rød
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 2. Cykelrygsæk 15L Grøn
  Sale
  Cykelrygsæk 15L Grøn
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 3. Cykelrygsæk 15L Blå
  Sale
  Cykelrygsæk 15L Blå
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 4. Cykelrygsæk 15L Sort
  Sale
  Cykelrygsæk 15L Sort
  Pris 299,00 kr Vejl. Pris 499,00 kr
 5. Cykelrygsæk 17L Rød
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Rød
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 6. Cykelrygsæk 17L Grøn
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Grøn
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 7. Cykelrygsæk 17L Lyseblå
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Lyseblå
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 8. Cykelrygsæk 17L Sort
  Sale
  Cykelrygsæk 17L Sort
  Pris 399,00 kr Vejl. Pris 599,00 kr
 9. Væskeblære 2 liter
  Sale
  Væskeblære 2 liter
  Pris 99,00 kr Vejl. Pris 149,00 kr
 10. Rain cover
  Sale
  Rain cover
  Pris 99,00 kr Vejl. Pris 149,00 kr

Valg af cykelrygsæk
Cykel rygsækken er en god løsning til dig, der kører lidt længere ture, eller bruger cyklen til og fra arbejde og skal have noget med dig. Du kan evt. også handle lidt ind på vejen.
Når du skal vælge en cykelrygsæk, er det vigtigt, at du stiller krav til komfort og pasform, så du får det optimale ud af din cykeltur, så den bliver så effektiv som mulig.Det er en fordel, at den er lavet til opbevaring af væskeblære (væskebeholder), da du med en cykelrygsæk med muligheden for at tage vand med øger distancen, du kan cykle uden at mangle væske, energigel eller energibarer. Medbring forplejningen i cykelrygsækken på ryggen, det giver en god cykeloplevelse med en cykelrygsæk, og det giver dig mulighed for at pakke ekstra tøj, hvilket kan være en fordel, hvis der kommer dårlige vejrforhold.


cykelrygsæk til og fra arbejde
En cykelrygsæk gør det også muligt at have skiftetøj med, hvis du vælger at l cykle til og fra arbejde, så du udnytter din tid i hverdagen optimalt med træning til og fra arbejde.


Køb cykelrygsæk med optimal pasform
Det er vigtigt, at en cykelrygsæk har en optimal pasform, så du kan justere den, så den passer perfekt og sidder helt ind til kroppen. Det giver en optimal cykeloplevelse, da det giver mindst mulig bevægelse i rygsækken under cykelturen. Rygstøtten er bedst med air funktion, så det ikke bliver for varmt ned af ryggen.


Lav vægt på din cykelrygsæk
Cykelrygsækken skal være så lav i vægt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, og den skal helst være lavet i vandtæt ridseresistent materiale, så du opnår en optimal slidstyrke.


Hoftebælte på cykelrygsæk
Et hoftebælte på en cykelrygsæk er optimalt, da det er det, der skal holder bunden af cykelrygsækken, hvor det meste af vægten er i balance og helt ind til kroppen. Hoftebæltet skal bære den største del af vægten, ellers kommer vægten op, så du bærer vægten på skulderstropperne, og tasken vil hoppe rundt når du cykler.


Vælg en størrelse der passer!
Vælg den cykelrygsæk du skal bruge, så du får en rygsæk, der passer din størrelse og den pakkevolumen i liter, du skal bruge. Cykelrygsække er fra helt små rygsække på 5 liter og op til små vandrerygsække på omkring 35 liter.


De forskellige størrelser cykelrygsækkes anvendelse.


Cykelrygsæk fra 5 til 15 liter
Rygsække på 5 til 15 liter er primært lavet til langdistanceløb, hvor det er vigtigt at drikke undervejs. Her er det vigtigt, at der kan monteres væskeblære, så den sidder ordentligt ,og en slange til at blæren kan trækkes ud gennem tasken, udover væskeblæren har man plads til energigel, energibarer og et tyndt varmetæppe.


Cykelrygsæk fra 15 til 25 liter
Rygsække 15 til 25 liter er primært cykelrygsække, der rammer de flestes behov. Du kan have det mest nødvendige med væske, energigel, energibarer og et tyndt varmetæppe, men her kan du også have plads til skiftetøj, arbejdsredskaber eller andet.


Cykelrygsæk fra 25 til 35 liter
I rygsække 25 til 35 liter er vi i samme størrelse som de små vandrerygsække. De rygsække er primært til cykelture, hvor du har brug for lidt større oppakning, hvis du skal handle ind eller cykle på arbejde og skal have arbejdsredskaber eller lign. med.


Køb cykelrygsæk i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken. Det kan være ved skulderstropperne, rygstøtten eller lændestøtten. Det er også meget vigtigt hvad skum, der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten. Her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.
De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb online cykelrygsække til gode priser
Vi sælger cykelrygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælger rigtig god kvalitet til en billig pris.
Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din cykelrygsæk ved os.


Kontakt os om cykelrygsække
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/cykelrygsaek.html
Original Path/backpack-vandretasker/cykelrygsaek.html