Backpacker rygsække

Filtrer
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direkte salg af backpacker rygsække til privatkunder fra egen import så kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rygsække og tasker til en langt højere pris.


Backpacker rygsække


Valg af backpacker rygsække
En backpacker rygsæk skal være komfortabel, da det er en rygsæk til længere ture. Det er meget vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din backpacker rygsæk til i forhold til kapacitet, størrelse, type og funktioner. Skal den være front åben eller top lukket eller begge dele. Skal der være plads til liggeunderlag, sovepose, telt og andet. Størrelsen afhænger af personens størrelse, men også af turens længde.


Hvad er en god backpacker rygsæk
En backpacker rygsæk skal have gode polstrede skulderstropper, rygstykke og hoftebælte med skum i rigtig god kvalitet, der giver en god air funktion. Hoftebæltet er vigtigt, da det bærer op til 70% af vægten på backpacker rygsækken. På hoftebæltet skal der være forstærkning i syningerne, men også ved skulderstropperne, da de også er under stort pres, når du tager rygsækken af og på.

Backpacker rygsækken skal være i kraftig ridse sikret letvægts materiale og gerne med flere lommer til diverse aflægning.


Backpacker Camino rygsæk
Caminoen er en kendt pilgrimsrejse, der historisk set har været en af de vigtigste kristne pilgrimsruter, som bliver besøgt af mange backpacker hvert år. Caminoen er mange forskellige stier og veje, der giver mulighed for mange forskellige ruter, der alle ender ved den spanske by Santiago de Compostela.


Skal du ud og have en oplevelse med pilgrimsvandring på Caminoen, vil det være en oplevelse for livet, så er det vigtigt at få den rigtige rygsæk med, så turen bliver fuldendt.


På Camino Francés vil der ikke være behov for så stor en rygsæk, da du ikke skal vandre med telt, liggeunderlag eller kogegrej. Det er ikke så fysisk krævende en rute, da underlaget er rimelig fast og jævnt. Så caminoen er en oplagt rute til dem der starter med at vandre.


Camino Francés er den mest populære Camino rute, og 150.000 mennesker vandrer ruten til Santiago de Compostela hvert år. Det er muligt at tage dele af ruten med bus eller tog. Du møder mange mennesker på din vej mod Santiago de Compostela, så på Caminoen mødes du med folk fra hele verdenen.
Vi anbefaler at købe en rygsæk i god kvalitet på 35 til 50 liter til en vandretur på Caminoen.


Køb af backpacker rygsæk til rejser, outdoor eller camping
Når du køber en backpacker rygsæk, skal du overveje, hvad den skal bruges til. Har du flere overnatninger i træk på vandrehjem, hotel eller på en campingplads, er det godt med en backpacker rygsæk, der kan åbnes i fronten, da det er langt nemmere at tilgå, det du har i rygsækken fra fronten.

Husk at en backpacker rygsæk skal have en lomme, der ikke er så let at tilgå når du har den på, til værdigenstande, pas, pung osv., så det er sikret bedre mod tyveri.


Backpacker rygsække i høj kvalitet
Vi er en del af produktionen på de flest rygsække, hvor vi sørger for, at der er forstærkede syninger på udsatte steder, hvor der er stort pres på rygsækken. Det er vigtigt, hvad det er for en skum, der kommer i ved skulderstropperne, rygstøtten og lændestøtten. Her vælger vi det optimale skum, der giver den mest komfortable løsning. Skummet skal være blødt og behageligt at gå med i længere tid, men må ikke kunne presses sammen, så forsvinder air funktionen.

De rygsække vi køber direkte uden at have indflydelse på produktionen, har vi kontrolleret og testet, så vi kan stå inde for kvaliteten.


Køb backpacker rygsække til fornuftige priser
Vi sælger backpacker rygsække ved direkte salg til privatkunder fra egen import. Vi er også en del af produktionen på de fleste rygsække, så vi kan højne kvaliteten. Vi kan sælge rigtig god kvalitet til en billig pris.

Vi har solgt outdoorudstyr siden år 2000 med meget tilfredse kunder, så du kan trygt købe din backpacker rygsæk ved os.


Kontakt os om backpacker rygsække
Hvis du kontakter os, svarer vi dig direkte, du får ikke fat i en mellemhandler eller telefonsælger. Det giver os mulighed for at svare dig hurtigt og præcist på dine spørgsmål, også hvis du har en reklamation.

Action__
Path/backpack-vandretasker/backpackerrygsaekke.html
Original Path/backpack-vandretasker/backpackerrygsaekke.html