Rygsække og Tasker

Kvaliteten på rygsække og tasker er sammenlignelig med rygsække og tasker til en langt højere pris.

25
50
100
250
500
1000

Valg af Backpacker - vandrerygsæk


Vandrerygsæk/Backpackerrygsæk til endagsture (Daybags) 20-50 liter.
Vandrerygsæk/Backpackerrygsæk til ture op til en uge 40 til 65 liter.
Vandrerygsæk/Backpackerrygsæk til længere vandreture 50 til 90 liter.
Rejse og camping rygsække 35 til 85 liter.


Dagsrygsække (Daybags) vandrerygsække 20 til 50 L
Hvis du skal bruge din vandrerygsæk til endagsture, hvor du kun skal have lidt mad, noget at drikke og evt. ekstra tøj med er en dagsrygsæk (daybag) tilstrækkelig.
Mellemstore daybags: 30 til 50 liters rygsække vil være ideel til dem, der tænker på en overnatningstur. Hvis du pakker let vil en 35 til 50 liters rygsæk være tilstrækkelig til at indeholde dit tøj, telt og sovepose til en 3 dages vandretur.
Rygsække på 40 til 50 liter kan bruges til længere ture med fast overnatning på hotel eller vandrehjem, hvor du slipper for sovepose, telt osv.


Vandrerygsække - Backpackerrygsække til flerdagesture 40-65 L
Mellemstore rygsække er 40 til 65 liter og er designet til flerdages brug og til at bære mere end alm. rygsække. De fleste af disse rygsække vil have mange funktioner i en og samme rygsæk, og de vil have ekstra polstring, lommer og fikseringspunkter til alt det ekstraudstyr, du skal bruge til en længere tur.


Vandrerygsække - Backpackerrygsække til længere ture 50-90 L
En stor rygsæk er ideel til alt fra en længere vandretur til backpacking rundt i verden. Disse rygsække er designet til at kunne rumme en betydelig mængde udstyr og vil have masser af lommer til opbevaring.


Rejserygsække og campingrygsække 35 til 85 l
Rejserygsække på 50 til 65 l er velegnede til længere rejser, og er et populært valg for dem, der deltager i længerevarende ekspeditioner.


Har du et længere ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads, kan du også vælge en rygsæk på 60 til 85 l. Her kan du med fordel vælge en, der kan åbnes i fronten.


Valg af rygsæk
En af de vigtigste faktorer du skal overveje, når du skal vælge den bedste Backpacker/vandrerygsæk er, hvor stor den skal være. Det vil afhænge af, hvad du planlægger at bruge den til (f.eks. hverdagstaske eller en ugelang tur), og hvor meget du skal have med, og om du skal have med til overnatning.


Rygsæk liter kapacitet
Rygsække er målt ved den samlede kapacitet med alle lommerne i liter. Du skal beslutte, om en rygsæk passer til dine behov. Det er ofte nemmere at se på de faktiske mål for at få en idé om, hvor stor rygsækken er.


Tilpasning af Rygsæk
Det er vigtigt, at din rygsæk sidder korrekt, så du kan bære den komfortabelt. Dette vil afhænge af din ryglængde (ikke din samlede højde). De fleste rygsække kommer med justerbare rygstropper (større rygsække har sandsynligvis også justerbare bryststropper) for at sikre, at din rygsæk sidder sikkert og komfortabelt.


Du kan vælge en vandrerygsæk / backpackerrygsæk, der er tilpasset kvinder. Det er en rygsæk, der har alle de samme funktioner, som en rygsæk med almindelig pasform, men er designet med et kortere rygsystem og med mindre mellemrum mellem de to skulderstropper for at passe bedre til en kvindekrop, den har også en anden vinkling på skulderstroppen.


Ud eller Indvendig støtteramme til rygsæk
Større rygsække kan have en aftagelig ramme eller faste indvendige støtterammer til at fordele vægten og give støtte til ryggen og hofterne, det hjælper dig med at holde en oprejst gangstilling. Det er rigtig godt ved længere ture.
En stor vandrerygsæk eller backpackerrygsæk med udvendig ramme giver en langt bedre ventilation op langs ryggen, det kan klart anbefales i sommerperioden.
Billede med link eller 4 produkter med Backpacker Elite. Og army


Top eller front åben rygsæk
De fleste backpackerrygsække åbnes og pakkes fra toppen. Der er enkelte der kan åbnes i front og kan pakkes, som man pakker en kuffert, men der er flere vandrerygsække, der åbnes i front, og de har lidt mere brede og bruges ofte til camping ture, hvor det gerne må være lidt nemmere at komme til sit tøj i tasken.
Det kan være en fordel at vælge en rygsæk, der både kan pakkes fra top og front, da det er meget nemmere at tilgå tøj og andet du har i rygsækken.


Hoftebælte rygsæk
Omkring 70 % af rygsækkens vægt vil sidde på dine hofter. Et justerbar hoftebælte er en almindelig funktion på mellemstore og store rygsække, det hjælper med at sikre tasken omkring hofteområdet og giver ekstra støtte og belastningsoverførsel. Vælg en taske med polstret hoftebælte.
Ved længere ture skal du vælge en rygsæk med polstret justerbar hoftebælte.


Kompressionsstropper rygsæk
Kompressionsstropper (justerbare stropper som kan findes på toppen, siden eller nede foran på rygsækken) kan trækkes stramt for at reducere pakkens volumen og for at minimere bevægelse af genstande indeni rygsækken.


Ryg- og bryststropper til rygsæk
Justerbare stropper er afgørende for at sikre en god pasform. Bryststropper sikrer at pakningen er sikker og hjælper med at fordele noget af vægten. Til større rygsække kan du justere højden på stropperne afhængigt af længden på din ryg. Stropperne vil ofte være polstrede for ekstra komfort, hvilket især er vigtigt for tunge vandrerygsække og backpackerrygsække.


Regnslag til rygsæk
Et regnslag er nyttigt til at dække din rygsæk for at forhindre, at indholdet bliver vådt i regnen. Hvis din rygsæk ikke kommer med et regnslag, kan du købe et separat. Selv om rygsækken beskrives som vandtæt, vil der kunne dannes kondens så dit tøj bliver fugtigt, hvis du ikke bruger regnslag


Eksterne clips og kroge til rygsæk
Eksterne clips og kroge kan bruges til at fastgøre udstyr til din rygsæk, det er især nyttigt for vandrere og rejsende. Karabinhager kan også købes separat for ekstra fastgørelse til din rygsæk.


Lommer og rum rygsæk
Flere indvendige og udvendige lommer er nyttige til at organisere og adskille indhold. Indvendige sikkerhedslommer er afgørende for at gemme værdigenstande, mens sidelommer er ideelle til at opbevare vandflasker.


For at hjælpe med at dele indholdet yderligere kan nogle større rygsække have et helt separat bundrum med lynlås, der lukkes indvendigt med en snor. Større rygsække kan også indeholde et hoftebælte med lommer for nem adgang til vigtige og ofte brugte genstande.


Reflekser rygsæk
Hvis du planlægger at bære din taske i mørke, vil reflekser hjælpe dig med at blive set.

Action__
Path/backpack-vandretasker.html
Original Path/backpack-vandretasker.html