Havkajak coast-trip 520 pe rød + udstyr Tilbage  Havkajak coast-trip 520 pe rød + udstyr
Bestseller

2 Stk. havkajakker coast-trip + udstyr

14.995,00 kr.

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en Pe plast havkajak.

 Havkajak Coast-Trip 495

Cockpit Komfort.

Hurtighed.

Stabilitet i roligt vand.

Stabilitet i bølger.

Manøvredygtighed.

Pakkevolumen.

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 160 cm. til 185 cm. Vægt op til ca. 90 kg

Kajakmål.

Længde 495 cm. Bredde 56 cm. Dybte 35 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 82 cm. B 42 cm.

Materiale og Vægt.

PE. Plast 3 lags sandwich: Vægt 26 kg. Lasteevne 140 kg.

Niveau.

Begyndere / øvede roere. (sommerhuset)

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en Pe plast havkajak.

Havkajak Coast-Trip 520

Cockpit Komfort.

Hurtighed.

Stabilitet i roligt vand.

Stabilitet i bølger.

Manøvredygtighed.

Pakkevolumen.

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 170 cm. til 195 cm. Vægt op til ca. 110 kg

Kajakmål.

Længde 520 cm. Bredde 58 cm. Dybte 35 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 86 cm. B 43 cm.

Materiale og Vægt.

PE. Plast 3 lags sandwich: Vægt 27 kg. Lasteevne 160 kg.

Niveau.

Begyndere / øvede roere. (sommerhuset)

Billig pris på havkajak i høj kvalitet i 3 lag plast sandwich.

Coast-Trip er designet af den internationalt anerkendte kajakkonstruktør Björn Thomasson fra Sverige. Coast-Trip er nordens mest solgte kajak. Få en kajak i det nyeste udvikling og design.

Coast-Trip har rygstøtte, formstøbt sæde og den har 2 store lastrum og en lille dagsluge, som kan rumme mobil, kamera osv. Coast-Trip er en kajak med højt udstyrsniveau og gode sejlegenskaber.

Kajakken har et stort cockpit, der gør at man kan sidde med let bøjede knæ, så man retter i ryggen og bruger de store rygmuskler, når man roer. Det gør at kajakken også er rigtig god til motionsturer. Ved længere ture kan man skifte siddestilling, da knæene kan bøjes, det giver også et godt blodomløb i benene. Kajakken har en flad bund og er V-formet i enderne, det giver en god stabilitet - også i bølger.

Kajakken har et stort cockpit med et ergonomisk polstret sæde, rygstøtte og polstret lårstøtte, det giver en rigtig god siddekomfort. Du har fuld kontrol over kajakken, når du sidder i det ergonomisk polstrede sæde og sætter fødderne mod fodstøtterne og bøjer i knæene, så du får kontakt med de polstret lårstøtter, det giver dig en god kontakt med kajakken, og gør den er stabil i vandet, så du får en god oplevelse, når du er ude at ro.

Lårstøtten er det højeste punkt i kajakken, hvor du har kontakt med kajakken, og dermed har du meget balance og styring af kajakken i lårstøtten. Det er rigtig behagligt med polstrede lårstøtter i kajakken i stedet for en plast kant, som der er i de fleste kajakker.

Kajakken har ror og sværd, der kan hæves og sænkes fra cockpittet. Havkajak med ror og sværd anbefales til begyndere og letøvede. Roret gør det nemt for begyndere at styre kajakken, og sværdet under kajakken giver god stabilitet i kajakken. Når man får lidt erfaring og begynder at styre kajakken med kroppen, skal man have en kajak med sværd. Med en kajak med ror og sværd undgår du at skulle ud i et kajakskifte, når du får lidt erfaring.

Plastmatrialet er uv resistent så plast og farve holder længere.

Coast-Trip er en af markedets allerbedste PE kajakker, som er udviklet af en af verdens største og førende kajakproducenter. De har udviklet en kajak, der er tilpasset det nordiske marked. Der kan ikke opnås bedre PE plast kvalitet, og luger og alt fittings på kajakken er fra Finske Kajak Sport, som er det bedst opnåelige på markedet. Styring til svær og ror er rustfri stålwire.

Kajakker i 3 lags plast sandwich konstruktion har flere fordele frem for den billige måde at producere kajakker på i 1, 2 eller 3 lags plast konstruktion. Bæreevnen øges og kajakken er meget mere komfortabel at ro, og sandwichkonstruktionen er mere isoleret mod kulde, og vægten bliver reduceret væsenligt. Så den er noget lettere at håndtere. Den har også højere stivhed i konstruktionen, det giver kajakken et bedre og hurtigere glid gennem vandet, så den er også rigtig god til motionsture og længere turer.

Husk at en kajak skal have en længde på ca. 5 meter (480 cm. til 525 cm.) for at være retningstabil og nem at manøvrere, den skal have en bredde mellem 56 cm. og 59 cm. for at være så stabil, at den også kan roes af begyndere. Er den over 60 cm bliver den tung at trække gennem vandet.

Vi kan sælge Kajakken ved direkte salg fra egen import til en pris, der er langt under normal markedspris.
Vi er selv en del af udviklingen og designet af denne kajak.

Der medfølger:
2 Stk Havkajak Coast-Trip sandwich. Pris 5.199 kr. (vejl. pris 10.000 kr.)
2 Stk. Kajak svømmevest. Pris 999 kr. (vejl. pris 1.495 kr.)
2 Stk. Pagaj Splint fiber. Pris 799 kr. (vejl. pris 1195 kr.)
2 Stk. Sprayskirt. Pris 499 kr. (vejl. pris 595 kr.)
Samlet vejl. pris 26.570 kr.
Pakke pris samlet 14.995 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beskrivelse af rigtig godt udstyr, der medfølger.

Kajak svømmevest med to store brystlommer. Sidder rigtig godt og med god plads under armene, god svømmevest med fin pasform og god komfort, kan åbnes og lukkes med lynlås i siden og kan reguleres i højde, brystmål og talje. (CE godkendt)

Splint glasfiber pagaj 2 delt trinløs vinkling og længde justering 210 til 220 cm. Den har en mellemstørrelse bladform i meget stærk glasfiberarmeret nylon. En pagaj med lav vægt og i rigtig god kvalitet.

Tilvalg: Splint Full carbon pagaj 2 delt trinløs vinkling og længde justering 210 til 220 cm. Den har en smal eller bred bladform i meget stærk carbon. En pagaj med meget lav vægt og i rigtig god kvalitet i 100% carbon. Kvinder får en smalbladet og mænd en bredbladet, ønsker du at ændre det, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sprayskirt i kraftig nylon materiale i rigtig god kvalite og Justerbar livvidde.

Tilvalg: Sprayskirt i kraftig neopren materiale i rigtig god kvalitet og Justerbar livvidde.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse2 Stk. havkajakker coast-trip + udstyr
Action__
Path/2-stk-havkajakker-coast-trip-udstyr.html
Original Path/2-stk-havkajakker-coast-trip-udstyr.html