Havkajak spirit 500 pe rød + udstyr Tilbage  Havkajak spirit 500 pe rød + udstyr
Bestseller

2 Stk. havkajak spirit 500 pe rød + udstyr

13.995,00 kr.

Lagerstatus: På lager.

 

Skemaet er en vurdering ud fra, at det er en Pe plast havkajak.

 Havkajak Spirit 500

Cockpit Komfort.

Hurtighed.

Stabilitet i roligt vand.

Stabilitet i bølger.

Manøvredygtighed.

Pakkevolumen.

Anbefalet højde/Vægt.

Højde 160 cm. til 190 cm. Vægt op til ca. 100 kg

Kajakmål.

Længde 500 cm. Bredde 58 cm. Dybte 34 cm.

Cockpit.

Indvendig mål L 82 cm. B 42 cm.

Materiale og Vægt.

PE. Plast 3 lags sandwich: Vægt 27 kg. Lasteevne 150 kg.

Niveau.

Begyndere / sommerhuset

Billig pris på PE. Plast havkajak i høj kvalitet i 3 lag sandwich.

Spirit 500 har rygstøtte, formstøbt sæde og den har 2 store lastrum og en lille dagsluge, som kan rumme mobil, kamera osv. det er en Kajak med højt udstyrsniveau og gode sejlegenskaber.

Kajakken er høj ved fronten af cockpittet, hvor der også er lavet plads til knæene langs siden af cockpittet. Det giver god plads til benene, og en rigtig god siddekomfort.

Kajakken har et stort cockpit, der gør at man kan sidde med let bøjede knæ, så man retter i ryggen og bruger de store rygmuskler, når man roer. Det gør at kajakken også er rigtig god til motionsturer. Ved længere ture kan man skifte siddestilling, da knæene kan bøjes, det giver også et godt blodomløb i benene.

Kajakken har et stort cockpit med et ergonomisk polstret sæde, rygstøtte og polstret lårstøtte, det giver en rigtig god siddekomfort. Du har fuld kontrol over kajakken, når du sidder i det ergonomisk polstrede sæde og sætter fødderne mod fodstøtterne og bøjer i knæene, så du får kontakt med de polstret lårstøtter, det giver dig en god kontakt med kajakken, og gør den er stabil i vandet, så du får en god oplevelse, når du er ude at ro.

Lårstøtten er det højeste punkt i kajakken, hvor du har kontakt med kajakken, og dermed har du meget balance og styring af kajakken i lårstøtten. Det er rigtig behagligt med polstrede lårstøtter i kajakken i stedet for en plast kant, som der er i de fleste kajakker.

Kajakken har ror og sværd, der kan hæves og sænkes fra cockpittet. Havkajak med ror og sværd anbefales til begyndere og letøvede. Roret gør det nemt for begyndere at styre kajakken, og sværdet under kajakken giver god stabilitet i kajakken. Når man får lidt erfaring og begynder at styre kajakken med kroppen, skal man have en kajak med sværd. Med en kajak med ror og sværd undgår du at skulle ud i et kajakskifte, når du får lidt erfaring.

Plastmatrialet er uv resistent så plast og farve holder længere.

Kajakker i 3 lags plast sandwich konstruktion har flere fordele frem for den billige måde at producere kajakker på i 1, 2 eller 3 lags plast konstruktion. Bæreevnen øges og kajakken er meget mere komfortabel at ro, og sandwichkonstruktionen er mere isoleret mod kulde, og vægten bliver reduceret væsenligt. Så den er noget lettere at håndtere. Den har også højere stivhed i konstruktionen, det giver kajakken et bedre og hurtigere glid gennem vandet, så den er også rigtig god til motionsture og længere turer.

Husk at en kajak skal have en længde på ca. 5 meter (480 cm. til 520 cm.) for at være retningstabil og nem at manurere, den skal have en bredde mellem 56 cm. og 59 cm. for at være så stabil, at den også kan roes af begyndere. Er den over 60 cm bliver den tung at trække gennem vandet.

Vi kan sælge kajakken ved direkte salg til kunden fra egen import til en rigtig god pris.

Der medfølger:
2 Stk. Havkajak Spirit 500. Pris 4.700 kr. (vejl. pris 10.000 kr.)
2 Stk. Kajak svømmevest. Pris 999 kr. (vejl. pris 1.499 kr.)
2 Stk. Pagaj Splint fiber. Pris 799 kr. (vejl. pris 1199 kr.)
2 Stk. Sprayskirt. Pris 499 Kr. (vejl. pris 599 kr.)
Samlet vejl. pris 26.570 kr.
Pakke pris samlet 13.995 kr.

Kajak svømmevesten er i størrelse M/L og XL+
Hvis der ønskes 2 stk. M/L eller XL+ størrelser, kan det skrives i komentarfeltet ved betaling.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beskrivelse af rigtig godt mellemklasse udstyr der medfølger.

Kajak svømmevest med to store brystlommer. Sidder rigtig godt og med god plads under armene, god svømmevest med fin pasform og god komfort, kan åbnes og lukkes med lynlås i siden og kan reguleres i højde, brystmål og talje. (CE godkendt)

Splint glasfiber pagaj 2 delt trinløs vinkling og længde justering 210 til 220 cm. Den har en mellemstørrelse bladform i meget stærk glasfiberarmeret nylon. En pagaj med lav vægt og i rigtig god kvalitet.

Sprayskirt i kraftig materiale i rigtig god kvalitet.

Action__
Path/2-stk-havkajak-spirit-500-pe-rod-udstyr.html
Original Path/2-stk-havkajak-spirit-500-pe-rod-udstyr.html